Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Basspower

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt voor alle reacties! Ik ben er ondertussen heel goed meegeholpen met wat ik wou bereiken! thx
 2. Wie kan mij helpen? Ik geraak er niet uit. Ik zou willen optellen/aftrekken met uren en minuten (niet met datums of dagen of 24u-notitie) In bijlage voorbeeld. A: beginwaarde bv. 4u 25min. (4:25) (willekeurig) B; ik wil hier een aantal uur en minuten bijtellen bv. (3:54) (willekeurig) C: = A +B opgeteld : 4:25u + 3:54 = 8:19u D: hier geef ik een positieve of negatieve waarde in, in dit geval positief: 12:45u E: hier wil ik C - D doen, aangezien dit 8:19u - 12:45u moet deze waarde onder 0 gaan: -4:26u Hier loopt het echter mis en krijg ik "#######". Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt urenminuten.xlsx
 3. @ Allen; thx, ben met alle oplossingen enorm geholpen! dit was wat ik zocht!! bedankt
 4. bij deze.... datumvoorbeeldberekening.xlsx Ik wil dus het resultaat uit kolom D (met de hand ingegeven dus), in gele kolom C automatisch met formule als ik willekeurige datums ingeef in kolom A
 5. Geachte, Graag wil ik het volgende: In kolom A allemaal datums vb. 01/05/2001, 27/08/1980, 13/12/1999, enz... In kolom B wil ik dan de "leeftijd" (het verschil) met de datum van vandaag, uitgedrukt in jaartal, dus als het vandaag 10/10/2018 is; Kolom B (rekening houdend met bovenstaanda data) "17" (10/10/2018 - 01/05/2001) -> het verschil dus, datum al gepasseerd "28" (10/10/2018 - 27/08/1980) -> het verschil dus, datum al gepasseerd "18" (10/10/2018 - 13/12/1999) -> het verschil dus, datum nog NIET gepasseerd, dus als ik het document bewerk op 14/12/2018 dient hier dus "19" te komen staan Graag dus de berekening met de dag van heden (variabel; wanneer ik het document op een ander tijdstip open, dus graag automatisch de aanpassing naar die dag) En dan ook de woordwaarde "jaar" achter het berekende cijfer. Iemand die mij kan helpen met de formule? Alvast bedankt!
 6. Hoi, Ik heb mijn Samsung Galaxy J3 die ik wel verbonden krijg met het Wifi-netwerk, doch geeft hij steeds 'internet misschien niet beschikbaar', ik krijg het maar niet opgelost, iemand die weet wat ik verkeerd doe? Alvast bedankt, Mvg,
 7. Hoi, Zit met het volgende probleem: Ik heb een HP Photosmart 5510 All-in-one printer. Alles werkte tot voorheen, correct aangesloten, enz... Hij gaf melding dat de gele inktcartridge leeg was, ik heb deze dan vervangen door hetzelfde type (ook van het merk HP), bij instellingen zie ik dat hij deze herkent en geeft aan dat deze "VOL" is, dus hij zou naar mijn mening goed moeten zitten. Doch echter op het touch-scherm op de printer zelf geeft hij de melding: Gebruikte HP cartridges Eerder gebruikte originele HP-cartridge(s) geplaatst. en onder deze tekst een geel bolletje (wat dus slaagt op de cartridge die ik vervangen heb) Daaronder staat de "OK"-melding die ik normalerwijs met het touch-scherm kan bevestigen, doch echter doet hij hier niks en krijg ik deze melding niet weg, bijgevolg kan ik ook niet meer afdrukken. Heb de oude er al terug ingestoken om te kijken wat het doet, doch blijft hij deze melding geven, heb ook al de stroom afgezet doch zonder resultaat. Iemand die mij kan helpen of dit ook al voorgehad heeft? Alvast bedankt, Mvg,
 8. Kan je eens een beetje verduidelijken?
 9. @Grote Woef bedankt, het is gelukt! @Haije ook bedankt, dit is wat ik moest hebben!
 10. @Grote Woef jep, dat in combinatie met dat van Haije is helemaal wat ik zoek! Hoe heb je dit gedaan? Alvast bedankt!
 11. @Haije: thx voor de snelle reactie, op het eerste zicht is dat precies wat ik zoek, ik ga het eens van korter bij bekijken, kan ik ook de Ja/Nee in de kolom vervangen door de cel Groen/Rood te laten kleuren? (Ja= groen, Nee= rood)
 12. Basspower

  datums met ALS

  Wie kan mij helpen? Ik geraak er maar niet aan uit... In kolom A staan allemaal datums, in kolom B staan allemaal datums; A-1 of A-2 (dus de datum van kolom A maar dan 1 maand, resp. 2 maand eerder) Nu wil ik in kolom C weergeven "Ja" of Nee" als ik een datum ingeef of die datum tussen de periode van datum A en datum B valt. Voorbeeld: Kolom A: 21/10/2017 dus kolom B is dan: 21/09/2017 (datum 1 maand eerder) Nu wil ik in kolom C "Ja" als ik een datum ingeef vb. 25/09/2017 (of alles tussen 21/09 en 21/10) en "Nee" alles wat hier buiten valt. (bv. 17/09/2017 of 25/10/2017) Zo heb ik een 20 tal datums in kolom A en B en wil ik in C dus bij elke datum Ja/Nee als de ingegeven datum die ik wil testen hier wel/niet binnen deze periode valt. Ik hoop dat ik dit een beetje duidelijk heb uitgelegd? Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.