Ga naar inhoud

Simon Van Opstal

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Simon Van Opstal

  1. Ik wil de gegevens wel posten maar is het mogelijk dat deze dan vervolgens weer offline worden gehaald?
  2. en nog een vraag: ik zie de visual basic code nu wel in het mijn eigen document staan maar als ik de macro's open zie ik daar niks staan. Ik probeerde net de VBA code te laten lopen maar dat lukt ook niet meer nadat ik jouw document heb afgesloten.
  3. gelukt! hartelijk dank. Het enige jammere is dat als ik de data in het oorspronkelijk werkblad aanpas dat niet automatisch in het nieuwe "samenvatting" werkblad aangepast wordt. is dat ook nog mogelijk?
  4. Beste grote Woef, volgens mij lukt het redelijk. Ik weet alleen niet hoe ik de VBA code die jij hebt geschreven kan opslaan in mijn eigen document. Ik kan hem nu wel bewerken in jouw document en vervolgens uit laten voeren in mijn document maar dan moet ik jouw werkblad openen om de code te kunnen laten lopen. Heb je hier ook tips voor?
  5. Hartelijk dank, bij beide voorbeelden is het gelukt zie ik. Maar nu de vraag: hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregen? In het 2e voorbeeld (grote woef) is er gebruik gemaakt van macro's zo te zien. Als dat de methode is hoe maak ik deze dan precies (het daadwerkelijke document bevat veel meer gegevens dan mijn voorbeelddocument)? Nogmaals bedankt!
  6. Beste, ik wil graag een document maken waarin ik gegevens van meerdere personen samenvoeg om ze vervolgens te kunnen analyseren en vergelijken met elkaar. Ik heb een document met nu 3 personen (worden er 100+) waarin testgegevens van deze personen verwerkt zijn. In het overzicht werkblad staan de gegevens van de "Jaap" al ingevoerd. Nu wil ik in het overzicht in de regel onder "Jaap" dezelfde gegevens maar dan uit werkblad "Marieke". Daaronder wil ik dan weer de gegevens uit werkblad "Jan". Ik wil niet steeds alle gegevens handmatig moeten kopieren per cel. Het is de bedoeling dat ik de regel van "jaap" in het overzicht kopier en vervolgens daaronder plak maar zodat dan de gegevens van "Marieke" verschijnen. Is dit mogelijk en hoe pak ik dit het beste aan? Groetjes Simon Werkdocument x Testing System.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.