Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

zwanovski

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. gebruikeraccounts verdwenen!

    Goedemiddag allen, Maar meteen met de deur in huis, ik heb een pc met windows 8.1. Bij opstarten kan ik altijd kiezen uit drie gebruiker-accounts (van mijzelf en 2 kids). Bij laatste keer opstarten moest ik alle instelling van mijn pc opnieuw doen, en ook een nieuw account maken. Als ik nu de pc opstart zie ik alleen het laatst gemaakte account met een schoon bureaublad (alleen voor geinstalleerde iconen, het betreft een medion computer) Ik ben outlook met mijn email dus ook kwijt, heel vervelend. De overige accounts kan ik niet meer vinden, als ik op de verkenner klik zie een backup map waar de oude gebruikers nog wel in vermeld staan met ook de mappen e.d. Hoe kan ik mijn oude accounts weer herstellen op het opstartscherm? Dus de pc weer naar de oude situatie herstellen? Hoop dat iemand mij de oplossing kan bieden! Groet, Herman
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×