Ga naar inhoud

lonys

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lonys

  1. ik heb een dell laptop inspiron , met een ssd van 30GB , deze wordt een beetje klein dus wou ik kijken welke type van ssd er instak dus deze laptop is volledig toe gemonteerd , als ik deze open deed met behulp van alle schroeven uit te draaien , vond ik nergens iets die leek op een harde schijf of zo enkel een printplaat en de batterij en enkele componenten die ik wist te herkennen maar geen harde schijf dus weet er misschien iemand van waar die schip zou zitten en als je hem kan vervangen ?
  2. ik heb een vaste pc thuis gekregen van een vriend met kapotte harde schijf , in heb een nieuwe harde schijf geplaatst en een volledige claen instal gedaan van W10 , na de installatie heb ik alle drivers up to date geplaatst en dan de pc zijn update's laten doen ,tijdens de heropstart van die update's kreeg ik een zwart scherm en kreeg de pc niet meer aan de praat ook niet met herstel schijf .... dus dacht ik dat er misschien sommige componenten misschien verouderd waren dus heb ik een clean instal gedaan van W7 , na installatie ook terug alle drivers up to date gedaan , ook heb ik dan office en antivirus avg met lisensie er op gezet en zelf dan de pc laten heropstarten afsluiten en her starten en geen probleem meer , tot dat ik de printer installeerde , en de installatie moest her starten kreeg ik opnieuw een zwart scher juist gelijk bij W10 dus weet ik nu niet meer wat ik moet doen , kan ook de pc niet starten in veilige modus of met herstelschijf wie weet er raad zit het probleem in windows of op het bios ? (Titel wat duidelijker gemaakt- 'zwartscher' zal wel een typo geweest zijn vermoed ik)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.