Ga naar inhoud

Mano Cocquyt

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mano Cocquyt

  1. Hallo!, Jammer genoeg is het niet opgelost. computer is terug vast gelopen met mozilla als browser. Oorzaak zal ergens anders liggen Het kan zijn door de grafische kaart omdat er eens paar jaar terug wat saus op gemorst is maar een héél klein beetje heeft werkelijk iets geraakt dus er is een beetje erosie.
  2. Ik heb dit gedaan en mozilla firefox installed. Ga deze gebruiken om te zien of er nog freezes voordoen
  3. Hallo, Dus blijkbaar is het toch niet allemaal rozengeur en maneschijn.. computer vastgelopen weer bij opstarten van browser na een 5 tal seconden. niks anders open
  4. Hallo, Dus ik heb zoals je zei mijn computer uitgestoft, mijn cpu ventilatortje eruit gehaald en mooi gemaakt. zelfde voor grafische kaart. Bij het opstarten van computer en browser is hij direct weer vast gelopen... Heb dan gevoelt aan de koeling van cpu en die was hééél warm. Ben dan naar de winkel gegaan en die meneer stelde voor om nieuwe koeling te installeren en heb dat ook gedaan dan en alle temperaturen zijn super goed nu. Volgens mij zal dat al mijn problemen oplossen! Zoniet zal ik wel een update geven Bedankt voor jullie hulp en tijd!
  5. Ok, ik kan je wel vertellen als ik het spel afsluit dat open stond dat de temperaturen wel normaal zijn. cpu: tussenin 40° en 60°, verspringt heel vaak moederbord: 38° gfx: 44 ° storage: 30° Ik zal de computer grondig proberen uitstoffen en zal je dan nog eens een speccy link doorsturen. Bedankt alvast voor je hulp!
  6. Voila http://speccy.piriform.com/results/BDzmB48TP1jCX00tegPlwI5 Temperatuur van cpu lijkt wel wat hoog
  7. Dankjewel! Ja inderdaad het is een volledige freeze, ctrl alt delete en soorten doet ook niks. Enige optie is met de aan/uit knop uit te zetten en vervolgens aan te zetten. Er zijn ook geen vreemde geluiden. Als er muziek speelt stopt die en hapert hij niet. Ik bedoel dat hij nog steeds meestal 1x per dag freezed maar er zit niet echt een duidelijk verband in de freezes. Meestal is het altijd bij een bepaalde handeling maar het is zo willekeurig dat ik er niks van snap.. Mijn temperaturen zijn ook allemaal in orde. Tijdens het gamen ook geen last mee, gisteren een lange sessie een spel gespeeld en niks gebeurt. ik kan een 3tal voorbeelden uitleggen die ik nog duidelijk herinner. 1: Het internet was eens uitgevallen, eerst de ethernet kabel in en uit geplugged (loste niks op) vervolgens ik ben naar de router gegaan en deze even gereset, toen ik terug bij mijn pc kwam was hij vast gelopen. Bij het heropstarten werkte alles weer prima. 2: Tijdens opstarten van browser na een 3tal seconden ook vast gelopen. 3: Tijdens het spelen van een spel na een uur en een half plots een freeze, browser stond open met 12tal tabs incl muziek op youtube.
  8. Hallo, Mijn computer loopt af en toe op willekeurige momenten vast. Ik heb al heel wat geprobeerd maar het blijft gebeuren... Wat info: Mijn computer is 2 weken geleden soort van gecrashed, had een blue screen dag ervoor. De windows updates wouden al een tijdje niet meer updaten, was altijd mislukt. Dan als ik mijn pc starte was plots alles weg.. Vervolgens ben ik een nieuwe harde schijf gaan kopen (ssd) heb ik windows opnieuw geinstalleerd en dan tot de dag van nu loopt mijn pc meestal 1x daags vast... Eerst dacht ik dat het alleen gebeurde tijdens een videospelletje maar het gebeurde ook gewoon als mijn browser aan het openen was. Er is wel een slecht contactje ergens vanachter en als ik er tegen bots valt mijn geluid volledig weg maar dan eens wat goed steken en het is weer fixed. Drivers enzo zijn allemaal in orde. Hier zijn mijn specs: Operating System Windows 10 Home 64-bit CPU AMD FX-6300 Vishera 32nm Technology RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. 970A-UD3P (CPU 1) Graphics 22EA53 (1600x900@60Hz) BenQ GL2450 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ASUStek Computer Inc) Storage 232GB Samsung SSD 850 EVO 250G SATA Disk Device (SSD) Optical Drives No optical disk drives detected Audio VIA HD Audio PSU G550M van cooler master (recent gekocht!)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.