Ga naar inhoud

postnaarjef

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door postnaarjef

  1. dag, ander scherm al geprobeerd, resultaat nul laptop open gedaan, geheugen even verwijderd, terug geplaatst, herstart enz batterij verwijderd en herstart, stroomkabel verwijderd en herstart allemaal resultaat nul ik hoor pc draaien (ventilator wellicht) onderaan op de pc staan blauwe led-lichtjesrij, lichtje met half maantje is aan, verder niets
  2. ik veronderstel dat ik dan recuva moet zoeken in mijn oude pc ? maar daar zie ik niets meer omdat het scherm zwart is, ik ben op die oude pc dus gewoon blind. kan een technieker van de harde schijf van mijn "slapende pc" (windows 7 )op één of andere manier bestanden overzetten naar mijn nieuwe pc (windows 10) of die gegevens van de harde schijf van mijn oude pc overzetten naar een externe schijf zodat ik dan kan overzetten wat ik wens ?
  3. gedaan wat je voorstelde, gezocht naar *.pst, zonder zoekresultaat, geen dergelijk bestand gevonden.
  4. ik heb deze link geprobeerd, heb nu pc met windows 10, na C:\Users\%username%\Documenten\ vond ik geen outlook files
  5. mijn pc met windows 7 is gecrasht, ik heb een zwart scherm, ik kan er dus niets meer op zien. Waar vind ik al mijn lightroom gegevens ( fotocataloog) terug. Dus alle topics om dat van de ene pc naar de andere te zetten zijn nutteloos aangezien ik op de ene pc niets meer kan zien
  6. mijn pc met windows 7 is gecrasht, ik heb een zwart scherm, ik kan er dus niets meer op zien. Waar vind ik al mijn outlook gegevens ( emailadressen ed ) terug. Dus alle topics om dat van de ene pc naar de andere te zetten zijn nutteloos aangezien ik op de ene pc niets meer kan zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.