Ga naar inhoud

djdg27

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

djdg27's prestaties

  1. Bedankt JeanPaul voor je hulp, je hebt ons helemaal geholpen!!
  2. Is het nog mogelijk dat je op een naam van een speler kunt zoeken en vervolgens een overzicht krijgt van alle 'opmerkingen' per sportniveau? Deze zou je dan kunnen printen Dit kan bijvoorbeeld op een apart tabblad.
  3. Hallo Jean-Paul, Je hebt gelijk. Het werkt wel op mijn laptop. Waarschijnlijk een oudere versie op mijn andere PC. Ontzettend bedankt, hier kunnen we mee verder!
  4. Hallo JeanPaul, Dank je. Ik krijg alleen de melding: Het subscript valt buiten bereik Ook wordt alleen de eerste naam (Piet) op de eerste tabbladen van iedere sport geplaatst.
  5. Ik zou graag een Excel bestand hebben waarbij ik op de eerste pagina de namen in kan vullen en vervolgens per sport een niveau 1 t/m 5. Per sportniveau is er een aparte tab (of plaats binnen een sheet, dan zou er maar 1 tab per sport nodig zijn) met de namen die allemaal op hetzelfde niveau zitten. Vervolgens moet er in de kolom achter de naam opmerkingen o.i.d. geplaatst kunnen worden bij iedere sportniveau. Ik heb het bestand toegevoegd als bijlage. In totaal gaat het om ongeveer 150 sportdeelnemers en ze kiezen ongeveer 5 sporten uit. Per sport worden het +/- 25 deelnemers. Wie zou mij kunnen helpen? Ik kom er zelf niet uit... Niveau-overzicht.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.