Ga naar inhoud

janneman1

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door janneman1

  1. Hey is opgelost heb router reset gedaan en alles lekker snel nu . Toch bedankt voor zo snel te antwoorden en je tijd er in te stoppen ( droske ) merci groetjes !
  2. Hey hier hardware configuratie http://speccy.piriform.com/results/x8PSnlQr0W7ddApcZMhvjBm ook krijg ik soms volgende melding bij nieuwe webisites . Deze site is niet bereikbaar Het DNS-adres van de server van download.piriform.com kan niet worden gevonden. Voer Windows Netwerkcontrole uit. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
  3. Hey ik ben nieuw hier ik heb een probleem met internet chrome als ook ie zijn traag . blijft precies altijd hangen met host vaststellen verbinden . Ik heb pas windows 10 geinstalleerd , maar probleem had ik ook met windows 7 . Daar mijn pc wat traag werdt in het algemeen heb ik maar nieuwe install gedaan maar helpt dus niet . Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.