Ga naar inhoud

YvesR

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

YvesR's prestaties

  1. Zal dit eens proberen dit weekend, thx voor de duidelijke foto.
  2. Drukknop is ok. Ik vind geen gebroken clipjes, zal het idd eens rustig bekijken. Bedankt voor jouw hulp.
  3. Dag Droske, vooraleer ik aan de slag ging heb ik de voedingskabel en alle andere kabels weggedaan, er zat dus geen stroom meer op de pc. Ik dacht dat ik de voeding moest openhalen, voor de test, ik was dus mis. Ik heb inderdaad van de mogelijkheid gebruik gemaakt om alles mooi te stofzuigen. De interne spinnenwebben zijn weg Ja, het is zo een front die ik heb. Probleem is de drukschakelaar die niet meer op het metalen front zit. Dat kan je zien op mijn eerste foto, is verbonden met wit-groene draad, is een drukknop met lampje.
  4. Heb het aangedurfd hem open te doen en de voeding uit te halen. Zie onderste foto, ik zag dan wel niet hoe of wat van kabeltjes ik moest loskoppellen voor de paperclip test. Met wat prutsen weer in elkaar gekregen. Toen viel me op dat de drukknop daar wat ging te zwieren. PC aangesloten en op het knopje gedrukt en de pc is in gang geschoten. Het was dus enkel een losse drukknop. Stom hé. Ik heb zitten zoeken om dit weer te bevestigen, maar dit lukt me niet. Enfin, met open kast kan ik ook werken :-). Droske, bedankt om me op weg te helpen. Hierdoor heb ik toch de aanzet tot de oplossing gekregen.
  5. Kan het de voeding zijn als de ventilator enkele seconden draait als ik stroom geef en daarna uitvalt? Ik ga die link deftig lezen, maar ik ben bang dat ik iets verkeerd ga doen. Op die pc staan opnames van 2 cd's die ik nog moet uitbrengen en die ik niet kwijt mag spelen. Bedankt voor jouw feedback alvast.
  6. Hallo. Ik heb een Medion pc met windows 7 op. Deze pc is niet op het net aangesloten en gebruik ik enkel als thuisstudio om muziek te maken. Nu wil de pc niet meer opstarten. Als ik de stroom inschakel lichten de lichtjes enkele seconden op en slaat de ventilator aan. Na een drietal seconden valt alles uit en doet hij niets meer. Is dit een kapotte voeding? Ik ben een leek en wil zelf niet aan mijn pc prutsen, behalve hem openen om stof af te halen. Wat kan ik het best doen? Ik ben van regio Waregem, is er een goed adres om dit na te zien/ te herstellen in mijn buurt? Dank u wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.