Ga naar inhoud

Sanmiguel

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sanmiguel's prestaties

  1. In die lijst staan er vier 'routers'. De mijne van thuis en mij drie onbekende. Bedoel je dan dat ik die van mij thuis moet deleten ??
  2. Ik heb nieuwe netbook opgestart, netbook maakte direct zelf connectie met m’n router en ik kon gelijk beginnen surfen. Omdat ik em mee naar spain wil nemen, dacht ik, ik test het effe uit op ander netwerk. Ik krijg (via rechts onderaan) een overzichtje welke netwerken er beschikbaar zijn, daar staat dan bij “beveiligd” of “niet beveiligd”. Gisteren ergens uitgetest want ik weet dat ze daar een onbeveiligd netwerk hebben (er wordt door diverse mensen gesurfd via laptop en/of gsm) Netbook detecteerde onmiddellijk een onbeveiligd netwerk, als ik daar dan op klikte, zocht ie verbinding maar gaf na een tijdje “verbindingsproblemen”. Ik geraak daar niet op, anderen dus wel. Doe ik iets fout ? Enig idee? Instelling op m'n netbook die ik moet wijzigen ?
  3. Hoi, Eerst effe m'n laptopgegevens geven : 256 Mb werkgeheugen 40 Gb harde schijf verdeeld : C = 19,6Gb waarvan 3,92Gb vrij D = 9,76Gb waarvan 7,01Gb vrij E = 7,79Gb waarvan 7,22Gb vrij Ik krijg de laatste tijd regelmatig de melding dat er geen voldoende virtueel geheugen aanwezig is. Hoe los ik dit op ? Geheugenlatten bijsteken of werkgeheugen uitbreiden, blijken niet mogelijk te zijn vanwege de constructie van de laptop (Microstar van Medion). Regelmatig loopt de laptop ook vast. Wordt meest gebruikt om te internetten, limewire'en en raar of zelden voor foto- of videobewerking.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.