Ga naar inhoud

Tony58

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tony58

  1. Nou, alles werkt zo als ik het graag zou willen, dus kunnen we deze topic afsluiten Heel erg bedankt!
  2. Ter aanvulling: als je dan op : Back to homepage" klikt zou je in het aanmeldscherm komen.
  3. Dat is deze: https://selfservice.bcsbv.nl
  4. Nog maar 1 vraag, waarom krijg ik niet bij élke website de vraag om wachtwoorden op te laten slaan? Ik heb er b.v. eentje waarbij het niet gevraaagd wordt.
  5. Ja, het is uiteindelijk gelukt! Super bedankt!
  6. Trouwens, hoe kan je daar nieuwe sites aan toevoegen waarvan hij (smartLock) de wachtwoorden kan onthouden???
  7. Nou, ik zal daar van het weekend eens naar kijken, lijkt me wel zo handig...
  8. Hallo, Telkens als ik op dit forum andermans vraag moet beantwoorden, of ik wil zelf iets zeggen, dan moet ik elke keer opnieuw inloggen, ook al staat "Laat mij ingelogd blijven" aangevinkt.
  9. Is goed, ik laat het gewoon staan, die 2e F-schijf in verkenner en doe er verder maar niets meer mee. Maar ik weet nog steeds niet waaarom ik telkens opnieuw moet inloggen hier om iemand antwoord te geben, terwijl het vinkje van "Laat mij ingelogd blijven" toch aangevinkt staat.
  10. Eigenlijk zeg je, Droske, dat je je xterne schijf moet gebruiken voor een systeem backup ofzo, en dan die externe aan de kant zetten en alleen pakken als het echt nodig is om die systeemkopie terug te zetten. Dat is in het kort waar het op neer komt denk ik..klopt dat?? Sorry mensen, krijg bezoek, spreek jullie later weer....
  11. Ja, bij deze gedaan. Maar wat ik al eerder zei, ik heb dit pas een week, Daarvoor zag ik echt nooit 2x die externe schijf in deze pc staan..
  12. Als ik het goed begrijp, moet ik hem (F) gewoon uit snelle toegang halen??
  13. Ik heb de C/D/F schijf bij de snelle toegang gezet en "deze PC" staat dicht zodat ik toch mekkelijk bij mijn schijven kan komen
  14. Hallo iedereen, Ik heb aan de linkerkant van Verkenner, onder "Deze pc" ergens onderaan mijn F schijf (Externe) staan, maar die staat er onder nóg een keer. Ik heb al een keer de usbstekker eruit gehaald, pc opnieuw opgestart, usb erin gestoken maar dat helpt niet. wie kan mij wel helpen???
  15. Ja, het heeft even geduurd, maar inmiddels is het opgelost door Win 10 opnieuw er overheen te zetten, bedankt. Alles werkt weer zoals het hoort.
  16. Een herstel van Windows over de huidige heen kan wel, maar omdat het zo lang kan duren wacht ik tot ik er meer tijd voor heb en dat is in ieder geval niet de komende avonden. Ja, het is een legale Windows versie. Nee, ik zit echt op de D-schijf zelf en niet in de snelle toegang. Ja, ik heb het bij alle mappen (niet op de C-schijf, dus alleen op D) Op D kan ik wel nieuwe mappen aanmaken, maar die blijft dan "nieuwe map" heten. Voor vandaag moet ik het hier bij laten, kan pas dinsdag weer reageren...
  17. Ja sorry, dan heb ik je verkeerd begrepen en nee, de mapnamen waren ook nu weer niet te veranderen in veilige modus.
  18. Ik ben via Systeemconfiguratie naar veilige modus gegaan. Ik heb toch niet gezegd dat ik het via F8 heb gedaan?
  19. Ja, sorry Stegisoft, ik ben niet zo goed thuis in die materie
  20. Ja, heb ik gedaan, maar kan nog niet de mapnamen wijzigen, Lastig hé?
  21. Inmiddels Nitro reader ge-installeerd. Maar wat heeft dat te maken met de beeld instellingen van de pictogrammen op de D Schijf???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.