Ga naar inhoud

Guydm

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Guydm

  1. Guydm

    zoeken in excel

    Dit zou inderdaad top zijn. Enige verschil is dat ik inplaats van 1 resultaat meerdere resultaten moet kunnen zien. Is dat ook mogelijk? Vanwege Geheimhouding etc kan ik niet het daadwerkelijke werk hier posten mocht het nodig zijn kan ik over het weekend wel een ander voorbeeld maken.
  2. Guydm

    zoeken in excel

    Beste Allen, Voor mijn werk moet ik aantal analises maken van een groot aantal gegeven data. het gaar om 24 kollomen en meer als 7000 rijen. Nou zou ik dit graag automatisch door excel willen laten doen. Mijn vraag: is het mogelijk dat ik in een ander tabblad dan waar de data staan, in cell A1 tot en met F1 (bijvoorbeeld) zoekcriteria ingeef (bij voorkeur keuze uit een dropdown menu) en dat ik als resultaat daar onder de volledige lijst met matches krijg? Het gaat er hier om dat als ik in cel A1 X invul er horizontaal naar de rest van de matches (zoals in B1 t/m F1 aangegeven) word gezocht. Ook kan het zijn dat er meerder matches zijn die zou ik dan graag allemaal zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.