Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kris260862

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Het probleem is dat enkele mensen die ik ken een paar jaar geleden hun mails hebben verplaatst/gesynchroniseerd en alles kwijt waren. Bovendien heeft niemand het aangedurft, ook geen informatici om aan mijn emails te komen uit schrik alles te verliezen. Bovendien zei men mij dat ik professioneel bezig was en een aangepast systeem moest hebben voor zulke volumes, dat Outlook maar een voldoende capaciteit had en niet gepast is. Ik heb een grondige hekel aan dit alles omdat het zo ingewikkeld is, ik heel veel werk heb 's avons om alle mails te beantwoorden en dan geen tijd heb om twee weken aan een stuk te proberen om een probleem op te lossen. Ik heb begrepen dat mijn mails dus na een computer crash niet meer zullen gerecupereerd worden met mijn huidige back up want met https://fileinfo.com/extension/fol krijg ik die folders ook niet open. Wat moet ik dan gebruiken van systeem bij installatie van een nieuwe PC voor mijn zwaar emailverkeer ?
  2. Ik werk met Windows Live mail in Windows 7. Ik ben intensief actief in de wereld van de Dierenbescherming en heb een indrukwekkend archief opgebouwd sinds 2010. Ik heb geen enkele wijziging durven aanbrengen in mijn gebruik de voorbije jaren uit schrik alles kwijt te spelen. Ik neem wekelijks een backup op externe disk maar zie dat sommige mails met .eml kunnen gelezen worden en dat er veel folders zijn met wlmail.fol die ik niet kan openen. Wat moet ik doen om al mijn mails te saven op een externe disk zodat alles terug kan gelezen worden of gerecupereerd in geval van een crash. Ik vind geen duidelijk antwoord op mijn probleem op het internet en het is allemaal zoooo ingewikkeld dat ik amper iets durf uit te proberen. Al mijn archieven mogen absoluut niet verloren gaan want ik zit met duizenden mails.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...