Ga naar inhoud

BBdude

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

BBdude's prestaties

  1. Hallo Grote Woef, Excuses! Ik was het inderdaad vergeten toe te voegen. Bedankt voor de attendering. 171101 - Excel Exercise.xlsx
  2. Ik ben bezig met een Excel-exercitie en die gaat als volgt. PUK heeft een medewerker die werkzaam is op meerdere dezelfde projecten gedurende dezelfde looptijd of die start/eindigt gedurende eenzelfde project. Dat betekent dus dat er sprake is van overlap in datums. Vanwege administratieve rompslomp (zoals jullie wellicht kunnen lezen), heeft PUK het een en ander niet goed geadministreerd. Er zijn namelijk sprake van dubbels.Hoe krijg deze dubbels eruit, zodat ik ze apart kan weergeven (rekening houdend met het voorgaande)?Voorbeeld:Een draaitabel laat zien dat een werknemer werkzaam is bij vier projecten, welke elkaar overlappen of elkaar opvolgen. Er is een project dat twee keer voorkomt bij deze werknemer. Daarbij is sprake van overlap. Ze lopen tegelijkertijd, alleen stopt de een wat eerder dan de ander.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.