Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Essende

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Essende

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Essende

  geraak niet meer op 1 website

  bedankt voor al jullie hulp. was blijkbaar een probleem mijn IP. telenet heeft nieuwe modem geïnstalleerd en het probleem is (voorlopig) van de baan. gr
 2. Essende

  geraak niet meer op 1 website

  kreeg bericht van rockstar om mijn dns settings aan te passen, maar dat gaf geen verschil. ik ben sowieso niet geblokt of iets dergelijks. volgens hen ligt het aan de provider. browser is op zich niet het probleem, heb het probleem op firefox, explorer, chrome... bovendien interesseert die website mij niet echt, wel de software (maar wss werkt die over dezelfde website). vanop andere locatie, met dezelfde laptop/pc werkt het wel, kan ik de website wel bereiken! in bijlage hoe ik de website te zien krijg, onderaan het foutenlogbestand. 2de bijlage is de foutmelding die ik krijg via de software (maar die code zegt mij niets) PS: op smartphone krijg ik de website er SOMS wel door via mijn thuisnetwerk. wat een gedoe zeg. Is hier daarnet een informaticus geweest en die weet het ook niet direct. woensdag komt er iemand van telenet (maar die moet ik betalen als hij ziet dat het niet aan telenet ligt)
 3. Essende

  geraak niet meer op 1 website

  nope, niet stout geweest contact opnemen met support gaat niet van thuisuit, omdat ik eenvoudigweg niet op die site geraak. kan eens proberen via 4g natuurlijk...
 4. Essende

  geraak niet meer op 1 website

  lijkt me nutteloos... heb hetzelfde probleem op zowel pc als op laptop. maar als ik beiden meeneem naar mijn werk, werkt het wel (zowel pc als laptop)
 5. Ik geraak sinds 2 weken vanop mijn thuisnetwerk niet meer op deze website (https://socialclub.rockstargames.com/). Ook de software die bij deze website hoort werkt niet meer (kan niet meer inloggen). Heb geprobeerd op pc, 2 laptops, 1 tablet, 1 smartphone Als ik elders inlog (bv op mijn werk) op diezelfde toestellen lukt het wel. Heb al contact gehad met telenet, maar die zien niet direct een fout. Kan iemand mij helpen? Dank!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.