Ga naar inhoud

Saskia1980

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Saskia1980's prestaties

  1. Oh nee, ik kan nu niet meer terug naar het vorige stuurprogramma van de grafische kaart
  2. Ja dat mag, bij de update van vandaag weer uitgerekte iconen, maar dat kan ik nu dan oplossen
  3. Yep gelukt met de picto's Ik zal vannacht kijken of de laptop zichzlef nog afsluit als dat niet de bedoeling is
  4. ik zie geen verschil, ook geen update wel heb ik deze update stuurprog gevonden Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 7/25/2017 12:00:00 AM - 22.19.128.0 op 23-11 is dat wat het veroorzaakt?
  5. Sinds vrijdag zie ik dat mijn beeldscherm is uitgerekt, alle pictogrammen zijn breder gewordensites linen niet meer netjes uit, en alle mensen zijn 10 kg aangekomen in filmpjesheb geprobeerd beeld resolutie te herstellen, deze staat op 1024x768 aanpassen zoomt alleen maar verder in. Op eens zijn ook de energie instellingen veranderd.ik heb laptop altijd aan stroom, nu sluit hij af als ik ong 1 uur niet actief ben. ingesteld is scherm afsluiten na 15 min, en nooit afsluiten tenzij met uitknop. dit nogmaals opnieuw ingesteld, maar blijft zichzelf afsluiten.chrome geeft bij openen dan aan"niet goed afgesloten, herstellen"Weet iemand hoe ik de mensen weer 10kg kan laten afvallen Dan lijnt alles vast ook beter uit. Ik heb contact gehad met HJT en zij verwezen me naar jullie pagina. Ik heb geprobeerd om die tips op te volgen omdat het waarschijnlijk door een update komt, maar laptop zegt dat de update niet gedraaid is omdat jullie hier meer ervaring mee hebben gaven zij aan dat ik met beter tot jullie kan richten, dus vandaar. Kunnen jullie mij helpen? https://www.hijackthis.nl/forum/viewtopic.php?f=66&t=40079&p=389380#p389380
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.