Ga naar inhoud

Liselot Engelen

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Liselot Engelen's prestaties

  1. Super! dank u Bucky! Ik ga hier mee verder later deze week, dank u voor de hulp!
  2. Misschien was ik niet helemaal duidelijk, ik moet nog aan de tabel zelf beginnen maar je zou aan het einde moeten zien hoeveel val uren persoon x dit jaar mag hebben . Ik dacht aan een formule in de trant van. Full-Time equivalent x ( als ≤ +45 x het aantal maanden van dat jaar) = hun aantal vap uren dat jaar Maar indien die persoon dat jaar 50 wordt moet het iets worden van full-time equivalent x ((als ≤ +45 x het aantal maanden van dat jaar) + ( als ≤ +50 x het aantal maanden van dat jaar)) = aantal vap uren dit jaar. Of zou ik het anders aanpakken?
  3. Beste, Ik ben opzoek naar een formule om vap uren te bereken. Vb Jansens Kristien geboortedatum 20/9/1958 Als ze ouder is dan 45 recht op 96 uur per jaar Ouder dan 50 192uren per jaar Ouder dan 55. 288 uren per jaar Ik dacht via als formule, maar vb in jaar dat ze veranderen dan is het nog x aantal maanden aan de eerste waarden en de rest aan de nieuwe waarde. Komt ook dat dit met hun full-time EQ moet vermenigvuldigd worden. Heeft er iemand tips? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.