Ga naar inhoud

dendeze

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dendeze's prestaties

  1. Laat maar, als je nog nooit van een C partitie op een harde schijf hebt gehoord dan kan je mij niet helpen. Bedankt voor de antwoorden.
  2. Waar nog steeds niet op geantwoord is, is hoe ik in godsnaam in die c partitie kom, als er dan geen windows.old is of er staat niets meer in zal ik dan wel zien, maar HOE ga ik naar die c partitie? Trouwens wat windows.old in xp betreft, kom je gewoon naartoe via deze computer en dan de c partitie openen, en daar stond wel alles nog in, foto's documenten gewoon alles. Vanaf windows 7 ben ik niet meer mee, vandaar de vraag: Hoe kom ik in de C partitie in windows 8.1
  3. Bedankt voor Uw relevante info, ik ben nu een stuk verder, vermits ik geen clean install gedaan heb moet er dus wel een windows.old zijn. Maar ik werk zelf met zorin en als het niet anders kan met een progje dat alleen onder windows draait windows 7 gebruik weet ik niet hoe je in windows 8.1 naar die c schijf geraakt. Vroeger ging je naar deze computer en daar stond die c. Nu met al die vensters weet ik bij god niet hoe ik die kan vinden!
  4. Je hebt niet goed gelezen, ik ben helemaal niet van xp naar 8.1 gegaan maar gewoon een herinstallatie van 8.1. En ik weet zeker dat je vroeger bij een herinstallatie van een windows xp met de originele herstelpartitie je een map kreeg met daarin windows.old en daar zat alles in en kon je alles terugvinden. En dat van een back-up dat weet ik onderhand wel maar als die er niet is daar kan ik ook niets aan doen, dat was ook niet de vraag. De vraag blijft dus onbeantwoord, is er bij herinstallatie ook een map windows.old? En waar staat die dan want ik weet niet hoe je daar naartoe gaat. In XP ging je naar de c partitie en voila, daar stond die.
  5. De datum terugzetten in de bios en de internetverbinding uit helpt niet, blijft op de laatste datum dat je online was staan, dus wachtwoord blijft verlopen. Heb dus een herinstallatie gedaan via F12 (acer laptop) en dan ook gezien dat dit nog geen windows 10 was maar 8.1 Maar nu wil ik er wel windows 10 opzetten, alleen wil hij niet opstarten van de usb stick die goed is want getest op een andere pc. Het maakt ook niet uit in welke volgorde ik de boot zet in de bios. Moet misschien in de bios de uefa (ik weet niet of ik dit juist schrijf maar je begrijpt wel wat ik bedoel denk ik) uitschakelen?
  6. Ik heb een herinstallatie gedaan en vroeger bij xp kon je dan naar windows.old, kan dat hier ook nog? Ik kan namelijk niet vinden hoe ik daar naartoe moet. Het is voor een vriendin en ik werk met linux dus ben ik op windowsgebied wat blijven stilstaan.
  7. Dat ga ik dan eerst proberen, ik kom hier zeker op terug.
  8. Het is dus die eerste, maar ik lees onderaan dat dit enkel werkt voor de pro versie, maar kan ik daar niet aan met een live cd met linux zorin of door de bios terug te zetten naar een vorige datum? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
  9. Het is gewoon om de laptop op te starten in windows 10 ik denk dat dit een lokaal account is, ik weet dat zo niet omdat ik altijd met linux zorin werk, maar dit is voor een vriendin die erg paranoia is zoals ik al zei, dus aan de laptop komen is al een probleem als je begrijpt wat ik bedoel. Ze heeft gewoon gewacht tot haar wachtwoord verlopen was, da's alles. En dat tweede admin akkoord is er nu niet dus daar ben ik niets mee.
  10. Kan je met de zorin live cd het verlopen wachtwoord van windows 10 resetten?Een vriendin die een beetje paranoia is heeft haar wachtwoord laten verlopen omdat ze helemaal in paniek was omdat ze de melding kreeg wachtwoord verloopt binnen x dagen.Het is al moeilijk om ze te overtuigen dat dit echt moet gebeuren, dus nu is het te laat.Maar, kan ik er in met zorin live cd en dat wijzigen? Of helpt het ook als ik in de bios de datum terugzet?Ze gebruikt de laptop zeer zeer weinig en download niets dus heeft ze dat wachtwoord helemaal niet nodig.Als ik er in kom zou ik dat ineens wijzigen in wachtwoord verloopt nooit natuurlijk.Maar nu weet ik het even niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.