Ga naar inhoud

banditracer

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door banditracer

  1. Vandaag nog eens bezig geweest , mijn probleem is dat ik niet weet wat er mag verplaatst worden of beter wat niet. Ik had al een en ander verplaats en windows live mail werkte ni meer (kreeg 0X80041161) . systeemherstel werkt ook niet meer. Dan maar terug geplaatst naar C : en terug oké Graag advies
  2. Als ik het goed begrijp mag ik die interne HDD formateren en data van SSD verplaatsen naar HDD. Na wat opschonen ziet het er al beter uit , nu nog formateren en data verplaatsen . Hier mag een slot op . bedankt mvg Rik
  3. Zo ziet het zonder de HDD die gekloond is naar de SSD
  4. Goedemorgen droske, Heeft de netwerklocatie iets te zien met de draadloze printer die ik gebruik ?
  5. Geen keuze tussen twee Windows systemen. Van die netwerklocatie weet e/o ken ik niets van . vandaag heb ik die vroegere HDD in duo geplaatst met de SSD ,da mag ni zeker ?
  6. Een tijd terug een intern ssd schijf Samsung 860Evo succesvol geinstalleerd . Alles loopt oke. Nu merk ik dat de C schijf rood gekleurd staat , wat betekend de rode kleur ?
  7. Hallo abbs , Heb ik geinstalleerd en werkt super !!! Bedankt voor de snelle reaktie. mvg, Rik👍
  8. Welk ADblocker installeren in Windows7?
  9. Ondertussen alle taken een voor een uit en terug ingeschakeld opstarten enz .. tasking exe komt steeds terug telkens wanneer ik de taakplanner open , krijg ik een schermpje zoals in bijlage, 3x sluiten en dan opend taakplanner. Een vraag : moet ik een nieuw topic aanmaken om een ander probleempje aan te kaarten ? Ik heb namelijke een ssd schijf geplaatst (samsung 860 EVO ) en bij opstart vd pc krijg ik zwart scherm, net een soort opstartscherm zie bijlage 2 , daarna start pc supersnel op en alles oké. ssd is ingesteld als opstartschijf.
  10. Da ga ik proberen , als het opgelost geraakt laat ik dat zeker weten. zeker nogmaals bedankt voor al je tijd dat je erin gestopt heb. Ik begon het echt leuk te vinden al die dingen uitproberen enzo
  11. Eerst kreeg ik een schermpje met melding dat er iets beschadigd zou zijn of zoiets
  12. Taskeng exe komt nog steeds terug en blijft steeds langer op het scherm . Eerder was dat kort en terug weg , nu blijft het langer staan . Ik gebruik Windows mail en die loopt soms vast , dan kan ik niets meer doen buiten geforceerd uitschakelen (met knop)
  13. Hallo Kweezie Wabbit , Pc doet het nog altijd behoorlijk maar die Taskeng Exe verdapperd (blijft langer op scherm). Spamfighter pro heb ik kunnen verwijderen en terug installeren via hun support en is terug up to date. Malwarebyte is vandaag overgeschakeld naar free en alles oké. Alvast hartelijk bedankt voor tijd die je hier hebt ingestopt . mvg Rik
  14. Zo te zien oké , en toch komt da scherm altijd terug . na wat zoeken merk ik op dat ik niet de enige ben met dat probleem en hebben er bepaalde reeds een handeltje van scanners voor gevonden maar of dat werkt betijfel ik sterk. Een tijd terug had ik Spamfighter pro op de pc en toen die laatste sterk vertraagd was heb ik dat verwijderd. Nu ik Spamfighter Pro terug wil installeren krijg ik een scherm (img3)zoals bijlage , kan je mij iets wijzer maken daarover ?
  15. Zeker 20 keer gescand en herstart de drie fouten komen telkens terug . Dat taskeng pop-upscherm blijft komen.
  16. CCleaner geinstalleerd , meerdere malen gescand en steed komen drie dezelfde fouten terug alsook pop-up scherm
  17. Search.txt - Snelkoppeling.lnk SearchReg.txt - Snelkoppeling.lnk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.