Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

albertus

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over albertus

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Jazeker, alles werkt weer als van ouds. Enorm bedankt!
 2. Oficce outlook 2003 SP2 Ik was bezig in ontvangen/verzenden en kreeg de foutmelding "fout bij het uitvoeren van de bewerking" zonder enige toevoeging Wel was net windows10 ge-update! Er schijnt al een oplossing voor dit probleem te zijn, maar waar vind ik die? (Albertus, 'k paste even je titel aan zodat die duidelijker is en plaatste je meer-informatie even in deze post nu ik toch bezig was. Mijn eerste vraag aan je is beantwoord, ik wis deze dan even, evenals je tweede post (ivm het niet-kunnen-plaatsen van een antwoord, gezien dit ondertussen ook opgelost is - Zo wordt het duidelijker voor lezers en er zal ongetwijfeld wel iemand op af komen - Passer)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.