Ga naar inhoud

Anita Geyer

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anita Geyer's prestaties

  1. Beste Is een videokaart 2de hands een goed idee? Op tweaker wordt de GTX 1050 ti momenteel al tussen 90 - 120 eur aangeboden, meestal omdat de eigenaars upgraden. Of vermijd ik dit beter?
  2. Heel hartelijk bedankt, nu dat ik weet dat ik er 2 x 2 GB nodig heb zal ik dit zeker zo kopen. Het voorgestelde geheugen was refurbished, moet ik mij daar zorgen maken? Of is 2nd hand geen probleem? in dat geval koop ik ze over de voorgestelde website. Als ik het geheugen heb aangepast, moet ik dan nog iets aanpassen op mijn computer? of werkt dat gewoon vanaf dat moment vanzelf?
  3. Leerprocess voor mij: dus ik kan niet bij de resterende 2 banken in een bank een 4 gb geheugen gebruiken ? ik moet dit verdelen over 2 x 2 GB? Of kan ik toch een module van 4 gb gebruiken? Wel met enkel 1333Mhz
  4. Heel hartelijk bedankt voor je hulp, dit help mij al stukken verder. Ik heb het geheugen bij Becomp in Lier gevonden: KINGSTON DDRAM 4GB - 1333 DDR3 PC 10600, ik vermoed dat dit wel werkt? De videokaart die jij toont had ik al gezien, maar was niet zeker of dit bij mij werkte, dus dat is wel goed. Maar heb ik er met een AC met 400 Watt voldoende? Of moet ik die dan ook aanpassen?
  5. Ik heb aan speed reading/learning gedaan ivm met het RAM geheugen. Als ik de MB spec bekijk kan ik dus naar max 8 GB gaan. Dit zou willen zeggen ik moet ofwel de 2 bestaande vervangen naar 2 x 4 GB. Of ik vervang enkel 1 van die 2 en verhoog naar 6 GB. Wat ik niet zo kon zien; kun je die oude gewoon vervangen door nieuwe (met dezelfde specs, bvb zoiets: Kingston 4GB DDR3 1600MHz ). Of moet ik dan nog iets aanpassen ivm met de specs/bios etc.... Ik leer wel snel, dus als je mij in de goede richting stuurt, lees ik wel bij. En trouwens, heel hartelijk bedankt voor je hulp.
  6. Hallo Stegisoft, je antwoord heeft mij al geholpen. Ik had al het vermoeden dat mijn antivirus zwaar op het geheugen zat en de speccy test toonde een redelijk hoge RAM gebruik. Dus ik dacht al dat ik misschien voor nu best het RAM geheugen verhoog, ik was enkel niet zeker of dit alleen al voldoende zou zijn. Ik heb destijds wel een nieuwe kaart gestoken + de AC vervangen. Maar is het gemakkelijk om het geheugen te verhogen? Waar moet ik op letten en vooral wat kopen? Als dit voor nu het probleem kan verbeteren, zal ik dit graag willen doen. Geld voor een nieuw PC heb ik eerst eind 2018, en dat is nog lang. En wat voor een budget tot mid-range videokaart zou je eventueel kunnen adviseren?
  7. En als ik er over nadenk zijn de problemen erger geworden na de laatste update van windows 10.
  8. Ok, ik heb het nog eens geprobeerd, hopelijk werkt het nu: http://speccy.piriform.com/results/OsUhCflndv51i4aAuiffY7w
  9. Onder mijn tekst/naam staat een link (ANITA-HP1.speccy), kan die niet open? Dit zou de snapshot moeten zijn.
  10. Ik heb een oudere HP desktop, die voor mij eigenlijk nog voldoende zou moeten zijn. Ik moet erbij zeggen dat er verleden jaar door een fout een elektrische powersurge de PC heeft getroffen. Bij nazicht werd vastgesteld dat enkel de AC supply doorgebrand was en die werd vervangen. Hij werkte achteraf weer helemaal OK. Het enige dat ik ermee doe is surfen, foto's bewaren (en soms een fotoboek mee maken), Youtube filmpjes kijken, de Microsoft solitare games spelen en een beetje gamen, vooral World of Warcraft, soms ook SimCity of zoiets in de style. Tot een tijd geleden ging dat ook heel goed, maar nu krijg ik meer en meer problemen. De PC loopt alsmaar trager, start heel traag op of helemaal niet goed en ik moet terug opstarten. Als ik volledig afsluit en terug opstart merk ik dat hij soms opstart als of hij enkel in slaapstand is gewest. En vooral tijdens WoW heb ik verschrikkelijke lag en vlieg ik geregeld uit het spel. Omdat ik eigenlijk niet veel geld over heb, wou ik graag weten of een upgrade zou helpen? Ik had al 3 jaar geleden een beetje betere grafische kaart ingestoken, maar misschien kan ik nog eens upgraden? En zou een SSD helpen? Hij moet niet perfect zijn, gewoon terug sneller en beter dan nu. Ik heb een snapshot van Speccy bijgevoegd. Het vervangen van de grafische kaart is mij nog zelf gelukt, maar meer durf ik niet zelf doen. Weet iemand misschien een winkel of personen in de buurt van Lier of Antwerpen, die mij zou kunnen helpen tegen een schappelijke prijs? Of kan uitleggen wat ik zou moeten doen? Ik heb al eens de klassieke winkels van geprobeerd, maar dat enige dat die willen is mij een nieuwe verkopen en dat kan ik momenteel niet. Heel hartelijk bedankt voor jullie hulp Anita ANITA-HP1.speccy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.