Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

perryb

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Stegisoft had jij nog aan mij gedacht? En heb jij misschien nog een beter idee voor mij? perryb
  2. Stegisoft, Stel dat ik de database op de web-site van de school zet en hoe verder. Moet ik zelf een login scherm maken? Graag iets meer informatie. Met jouw hulp ban ik zeker op de goede weg. Alvast bedankt.
  3. 25 juli 2009 Beste mensen, Ik heb een database en daarin moeten de cijfers van studenten ingevoerd worden.De verwerking van de cijfers gebeurt daarna. Ik wil alvast deze database op een netwerk plaatsen, daarna wil ik aan alle docenten een invoerscherm toewijzen om de cijfers in te voeren. Het invoeren moet op school of thuis gebeuren. Hoe zou ik dit moeten aanpakken?
  4. 23 juli 2009 Beste mensen, Ik heb een toepassing in MS Access gemaakt (Cijfer-administratie) Ik wil nu hebben dat de docenten via hun eigen computer (misschien thuis of op school) de cijfers invoeren. Deze cijfers moeten rechtstreeks in mijn toepassing komen.(dus in het tabel waar de cijfers thuishoren) Voor de verwerking van de cijfers zorg ik wel . Hoe zou dat moeten? bijvoorbaat dank. groetjes perryb
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...