Ga naar inhoud

perryb

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

perryb's prestaties

  1. Stegisoft had jij nog aan mij gedacht? En heb jij misschien nog een beter idee voor mij? perryb
  2. Stegisoft, Stel dat ik de database op de web-site van de school zet en hoe verder. Moet ik zelf een login scherm maken? Graag iets meer informatie. Met jouw hulp ban ik zeker op de goede weg. Alvast bedankt.
  3. 25 juli 2009 Beste mensen, Ik heb een database en daarin moeten de cijfers van studenten ingevoerd worden.De verwerking van de cijfers gebeurt daarna. Ik wil alvast deze database op een netwerk plaatsen, daarna wil ik aan alle docenten een invoerscherm toewijzen om de cijfers in te voeren. Het invoeren moet op school of thuis gebeuren. Hoe zou ik dit moeten aanpakken?
  4. 23 juli 2009 Beste mensen, Ik heb een toepassing in MS Access gemaakt (Cijfer-administratie) Ik wil nu hebben dat de docenten via hun eigen computer (misschien thuis of op school) de cijfers invoeren. Deze cijfers moeten rechtstreeks in mijn toepassing komen.(dus in het tabel waar de cijfers thuishoren) Voor de verwerking van de cijfers zorg ik wel . Hoe zou dat moeten? bijvoorbaat dank. groetjes perryb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.