Ga naar inhoud

derockere

Lid
 • Aantal items

  109
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over derockere

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 31-08-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  WIn 10
 • Behuizing
  Laptop

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mijn vraag is beantwoord en werkt correct. Bedankt voor jullie hulp!
 2. Werkt perfect!! Je moet er maar aan denken, tussen het verschil Engelstalig of Nederlands. Bedankt.
 3. Spijtig ik krijg het volgende als resultaat "#NAAM?". Je vorige oplossing werkt trouwens perfect! Nogmaals dank ervoor.
 4. Ja dat is wat ik nastreefde! Hartelijk dank!
 5. Ik ben nog volop bezig met hier thuis ons energie verbruik te verwerken in een Excel lijst. Nu zou ik graag een bekomen waarde die uitgedrukt is in m³ omzetten naar aantal liter. De gegevens van onze watermeter zet ik op dezelfde manier in de Excel lijst. Het is dus de bedoeling om in cel "B3" de waarde in liters aflezen. Dus "=A3-A2" extra aanpassen. Is dit mogelijk? Testje.xlsx
 6. Bedankt. Maar bestaat er soms een andere oplossing voor? Namelijk in de kolom van de "Temperatuur" heb ik bij de "cellen opmaak" gekozen voor "Aangepast", daarin heb ik voor de opmaak een aparte instelling gemaakt namelijk "00°C", hier vul ik dan als waarde "5" in waarna er dan automatisch "05°C" in komt te staan. Rekening houdende met hogere temperaturen. Dus zonder tussenkomst van een VBA-functie?
 7. Nu werkt hij wel!? Hoe schakel je macro's in? Hoe ziet je macro er in feite uit? Kan mogelijk aangepast en toegepast worden bij verdere ontwikkelingen van mijn lijst. Vooraf dank.
 8. Ik heb enkel het lijstje dat je ter beschikking stelde, gedownload en geopend. Toen kreeg ik het resultaat zoals in de afbeelding. Een foutmelding heb ik dus niet gezien.
 9. Als ik het document open krijg ik het resultaat volgens het prentje te zien??
 10. Bedankt voor de snelle reactie! Ik heb het lijstje erbij gevoegd. Energie_verbruik.xlsx
 11. Ik ben nog steeds bezig ons energieverbruik in kaart te brengen, dus komt er regelmatig nog wel eens een factor bij die later mogelijk interessant zou kunnen zijn. Nu heb ik er een kolom toegevoegd waarin de windrichting en sterkte staat, die info haal ik op via "Buienradar". In deze kolom zou voer ik eerst de windkracht in met daarachter de windrichting. Dit gegeven zou ik in iedere cel willen zien als "getal spatie windrichting" bijvoorbeeld "3 NW". Ik heb al van alles uitgeprobeerd doch zonder resultaat. Kan iemand me hiermee helpen?
 12. Jullie hebben mijn domme fout opgelost! Dus mag dit topic afgesloten worden. Nogmaals dank!
 13. Haije en dotchiejack, Jullie zijn beiden bedankt voor die oplossing. In feite was dat wel dom van me hé? Nogmaals dank!
 14. Ik ga mijn energie verbruik eens bijhouden gedurende een jaar om te kijken wanneer we wat en hoeveel verbruiken. De elektriciteitsmeter heeft een dag en nachtwaarde daarnaast heb ik nog het gasverbruik. Deze 3 waarden schrijf, of probeer ik toch, dagelijks in een lijst in te vullen. Daar ben ik nog maar recent mee begonnen. De bedoeling is dat er automatisch iedere week in de extra kolommen het verbruik van een ganse week komt te staan. In de eerste verbruikskolom heb ik in een cel "F10" "=B2-B9" gezet. In cel "F10" krijg ik een negatief getal. Wat heb ik fout ge
×
×
 • Nieuwe aanmaken...