Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

derockere

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over derockere

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  WIn 7
 • Monitor
  BENQ FP931
 • Moederbord
  Micro-Star International MS-7235
 • Processor
  Pentium 4 3,4GHz Prescott 775
 • Geheugen
  DDR3
 • Grafische Kaart
  NVIDIA GeForce PCX 5750
 • Harde Schijf
  Maxtor-Ata 160GB
 • Voeding
  ??
 • Geluidskaart
  Realtek HD
 • Behuizing
  ??
 1. Dat laatste prentje heeft met de hele zaak niets te maken hoor! Dit had ik er toevallig teveel mee geupload en ik wist niet hoe ik het terug kon verwijderen. Ondertussen zit ik nog wel met het probleem dat ik in eender welk aanmeldingsscherm van Microsoft niets kan invullen. Graag hulp a.u.b..
 2. Normaal gezien start mijn Outlook op tezamen met de computer. Maar bij het opstarten van Outlook krijg ik een shermpje te zien van Microsoft waarin ik mijn wachtwoord moet invullen. Welnu dat lukt me echt niet, de cursor blijft wel knipperen, maar ik krijg er niets ingevuld. Ik heb kladblok geopend en daarin mijn wachtwoord getypt, daarna dit gekopieerd en proberen het in desbetreffende vak te plakken. Ook dat lukt me niet. Weet soms iemand hier een oplossing voor?
 3. Die Malwarebytes en Unchecky heb ik er al een hele tijd op staan. Dat werkt voortreffelijk! Evenals AdwCleaner, een aanrader.
 4. Door deze fout te omschrijven ben ik tot het besef gekomen om eens te kijken hoeveel herstelpunten ik had staan. Daarop heb ik Ccleaner eens geopend en onder het tabblad Systeemherstel vond ik verscheidene herstelpunten die door Wise Disk Cleaner aangemaakt waren. Daarop heb ik de computer terug naar enkele weken geleden laten zetten. Firefox werkt nu terug naar behoren! Dit mag dus als opgelost beschouwd worden. Bedankt voor je inzet!
 5. Sinds kort geeft Firefox een ander zoek uitzicht. Het is denkelijk hetzelfde als dat ik anders op mijn android toestel heb. Ik heb in feite 2 browsers, Chrome en Firefox. Chrome gebruik ik nog maar kortelings om op facebook te kijken. Om in facebook in te loggen gebruik ik het telefoonnummer van mijn android. Zou het mogelijk daardoor komen dat Firefox een ander uitzicht geeft? Hieronder een prentje om een idee te geven. De onderste afbeelding is van een andere computer! De zoekterm was "Piriform".
 6. Okido, ik heb ze beiden uit "Ontwikkelaars\Macro's" verwijdert. Alsook uit XLSSTART. Nu komen die vervelende bestandjes niet meer te voorschijn en werkt alles perfect! Ik had ergens op internet gelezen dat je de *.bas bestanden ook onder XLSSTART moest zetten. Dus verkeerd verstaan van me. Deze oplossing van jullie mag als opgelost beschouwd worden. Dank uwel!
 7. Ik begrijp je niet hoor! Moet ik die *.bas bestanden uit "Ontwikkelaars\Macro's" verwijderen? Of wat wordt er in feite bedoeld? Die bestandjes komen nog altijd tevoorschijn hoor! Als ik het werkblad open dan manifesteren zich eest die 2 bestandjes, bij het afsluiten van het werkblad, moet ik achteraf die 2 bestandjes ook afsluiten.
 8. Je hebt gelijk! Ik heb de verkeerde tekst verandert. Nu werkt het perfect. Hartelijk dank daarvoor. Maar die bestandjes komen nog altijd tevoorschijn. Wat bedoel je met die Bas bestanden te verwijderen?
 9. Correctie! ThisWorkbook module is ook leeg.
 10. In "Gewone Module" staat niets in. Ik heb de bestaande macro's overschreven met hetgeen er me is voorgesteld. Maar dan krijg ik een foutmelding. In Module 1 en 11 staat geen code.
 11. Ik heb er even een prentje van gemaakt, want ik weet niet goed wat men juist bedoeld met de module ThisWorkbook Private Sub Workbook_Open()staan of in een gewone module Private Sub auto_open() . Hopelijk kan men hier iets mee doen?
 12. Dit zijn alleszins al de bewuste macro's. De rest moet ik nog nakijken. Tot straks! Maanden_Sorteren.bas Namen_Sorteren.bas
 13. Hallo, Ik heb zojuist een paar Macro's aangemaakt via de Macro recorder. Iedere keer als ik een Excel bestand open, openen ook op de achtergrond de aangemaakte Macro's. Dus als in die werkmap iets heb aangepast daarna opsla en sluit, dan moet ik de aangemaakte Macro's ook sluiten. Hoe kan ik het opstarten van die macro's op de achtergrond uitschakelen?
 14. Dag emielDS, Je oplossing is ideaal! Bedankt voor het bedenken van een degelijke oplossing. Dit mag dus als opgelost beschouwd worden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.