Ga naar inhoud

JC1993

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JC1993's prestaties

  1. Bedankt voor je antwoord. Maar wat ik eigelijk wil weten is als een p2p programma je ip in een log opslaat? Als je online bent is het logisch dat je ip achrerhaalt kan worden, maar gaat dit ook nog wanneer je offline bent? Grt
  2. Lijkt me niet echt een antwoord op mijn vraag. Ik weet dat je ip zichtbaar is voor anderen als je verbinding hebt met deze programma's. Maar mijn hoofdvraag is als je ip nog te achterhalen is nadat je geen verbinding (dus offline) hebt met het p2p programma? Want zo upload je niets meer en kan er niemand meer downloaden uit je shared folder, lijkt mij. Grt
  3. Hallo, Ik stream braafjes mijn muziek via een betalend abbonement bij Spotify, maar door gebrek van bepaalde artiesten heb ik onlangs muziek gedownload via emule en Limezilla. Nu maak ik me echter wel zorgen om mijn privacy. Klopt het dat mijn IP enkel zichtbaar is tijdens het downloaden/uploaden? (Zie foto)Of wordt deze ook ergens opgeslagen? Zodat deze, ondanks dat de liedjes niet meer op mijn laptop staan, alsook de programmas verwijderd zijn, toch nog te vinden is? Wellicht niet echt wat om me zorgen over te maken, maar ik wilde toch wat uitleg hierover. Alvast bedankt!
  4. Beste, Ik zit met 2 vragen over IP adres. In het verleden heb ik film gedownload via peer2peer. Deze staan niet meer op mijn pc en ik heb het programma ook niet meer op mijn pc staan. Is mijn IP adres nog zichtbaar voor anderen nu hierop? Of wanneer is deze zichtbaar als het over peer2peer gaat? En wat gebeurt er eigenlijk met een IP adres wanneer je een website bezoekt? Kunnen anderen deze achterhalen via deze website? Ik ga graag veilig met het internet om vandaar dat ik me wil informeren. Groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.