Ga naar inhoud

kaj113

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kaj113's prestaties

  1. Ik weet hoe het werkt, maar ten eerst het stond niet eens aan, en stonden 3 herstel punten van dik jaar geleden op. die hij niet meer kan vinden. Dus zal wel maar een optie zijn nu.....
  2. Hallo, Ik heb dit rare probleem met mijn pc, ik had mijn pc nog gebruikt de dag te voren alles werkte prima, Toen ik mijn pc op zaterdag aan deed, merkte ik op dat ik totaal geen geluid had. Rechts onderin had ik dit staan heb problemen oplossen geklikt, dat gaat ie zoeken naar een stuurprogramma. Ik heb handmatig bij nvidia geprobeerd om het te updaten maar ook dat werkte niet. het zelfde probleem. ik heb ook al geprobeerd om alle audio eraf te gooien en hele nieuwe instalatie te doen maar tegeefs ook dat werkt niet. Het zijn 3 programma's wat niet meer werken Realtek HD Audio Nvidia HD Audio Strix DSP (Headset) Hier wat andere foto's van mijn apparaatbeheer enz: Alles wat ik probeer werkt niet. heb de drivers hier boven ongedaan gemaakt van instalatie. dan weer zoeken naar de drivers en krijg nog steeds niks fixd Ik heb echt geen idee meer, ik ben bang dat ik mijn pc opnieuw moet instaleren Hoop Nog wel via hier een oplossing te vinden is. Voor dat ik de laatste oplossing moet doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.