Ga naar inhoud

geor10

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

geor10's prestaties

  1. Probleem is dat mijn laptop kapot is, dus kan ik dat niet draaien. Ik heb het mobo er al uit maar daar vind ik geen gegevens op. Toch bedankt.
  2. Weet iemand welk moederbord er in een MEDION AKOYA MD96640 laptop zit, en kan je dat eventueel vervangen door een ander type?
  3. Was ook mijn eerste gedacht, maar voor ik een nieuw mobo koop wil ik toch zeker weten wat het is, want de videokaart is niet los. Dus volledig mobo vervangen zeker. Of kan het iets anders zijn ook. ---------- Post toegevoegd om 20:31 ---------- Vorige post was om 20:29 ---------- Inderdaad, ik ben zeker dat de externe monitor ok is.
  4. Als ik mijn laptop medion opzet licht het scherm lichtjes op, van zwart naar grijs (dus een beetje licht) . Ook via tweede (externe) monitor geen beeld. Hij start wel op maar geen beeld. Wat kan het probleem zijn? Dank bij voorbaat.
  5. Als ik mijn laptop medion akoya md 96640 opzet licht het scherm lichtjes op, van zwart naar grijs scherm. Ik heb al geprobeerd op te starten zonder HD, en slechts 1 geheugenlatje maar blijft hetzelfde. Als ik start zonder geheugenlatjes dan blijft het scherm volledig zwart. Ledjes branden wel en hd werkt ook. Iemand een idee wat dat kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.