Ga naar inhoud

rvds1961

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rvds1961's prestaties

  1. Beste alpha, Hartstikke bedankt! Precies wat ik bedoel. Dank je wel.
  2. Followup acties 2018.xlsx
  3. Hallo, ja had ik beter kunnen doen inderdaad. Dank voor je input, maar dit is niet helemaal wat ik bedoel. Ik heb de 2 kolommenmet code en omschrijving als basis. In een andere sheet, waar ik via mijn smartphone nu even niet bij kan komen, staat een kolom met die codes in willekeurig volgorde en mist de omschrijving. Ik wil dat Excel automatisch de juiste omschrijving plaatst achter de kolom met codes. Is het een nu helder geformuleerd door mij hoop ik?
  4. Hallo, Ik heb 2 kolommen waar in kolom 1 codes staan en in kolom 2 de omschrijving (zie plak). Nu wil ik op een andere sheet de codes vertaald hebben naar de juist omschrijving. Om voor elke code een aparte verwijzing te maken kan niet ivm de lengte van de formule. Wat is de code om de juiste omschrijving automatisch te laten kiezen door de formule? Legenda PB1 Bellen acquisitie PB2 Acquisitiebezoek PB3 Klantbezoek PB4 Verjaardagscontact PB5 Uitnodigen evenment PB6 Showroombezoek PC0 Proefrit aanvraag PC1 Preofrit gepland PC2 Proefrit PC3 Proefrit KTM PD0 Offerte aanvraag PD1 Offerte nieuw PD2 Offerte gebruikt PE0 Order verstrekken import. PE1 Order verstrekt PE2 Order nieuw fiatteren PE3 Order gebruikt fiatteren PE4 Bedankbrief order PF1 Bellen klant PF5 Taxatie uitgevoerd PF9 Verloren verkoop Dank je wel. Groet, Ron
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.