Ga naar inhoud

dennis146

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dennis146

  1. 1:Het programma heet "mail en agenda" en staat standaard bij men apps op men laptop met windows 10. Je vindt het oop in de apps store 2:Het is een exchange account via een provider van men werk. 3:Het email adres is al lange tijd in gebruik, maar wordt gebruikt via smartphone. wil ik men email op een laptop of pc controleren, moet ik surfen naar https://mail.ble.be, dan moet ik wel ieder keer inloggen met paswoord ed.
  2. Dank u, de gedeelde bestanden bevatten geen vertrouwelijke inhoud, maar geven ook niet echt meerwaarde aan men vraag. Ze mogen eventueel verwijderd worden. Hopelijk kan iemand me snel verder helpen. Grts
  3. Hallo, Ik probeer momenteel men email te installeren op men laptop. Accountnaam en gebruikersnaam zijn juist, maar men paswoord veranderd steeds vanzelf. Via instellingen selecteer ik het betreffende email adres, vervolgens krijg ik men accountnaam, gebruikersnaam en paswoord te zien. het aantal sterretjes van men paswoord komt niet overeen met men eigenlijke paswoord. Ik verwijderd deze sterretjes, plaats het juiste paswoord en duw op opslaan. vervolgens duw ik in men email op vernieuwen, maar zijn er zogezegd geen nieuwe emails. Wanneer ik vervolgens nogmaals ga kijken naar men accountinstellingen is men paswoord veranderd naar een groter aantal sterretjes. Onderstaand voorbeelden van het "nieuwe" en het juiste paswoord. Iemand een idee? Grts (Tweede en derde bestand bevatte je mailadres - dus toch wel 'vertrouwelijke inhoud' - 'k heb de documentjes dus verwijderd)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.