Ga naar inhoud

HP2159v

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HP2159v's prestaties

  1. Bedankt alweer, beste Passer. Ik waardeer dat meer dan je beseft, jouw hulp. Even een pauze ingelast omdat ik "opeens" 8 GB minder op mijn C-schijf had. Geen idee hoe dat kon, maar ik probeer alles uit wat ik ken. Ze loopt helaas weeral veel te vlug vol, over enkele dagen is die 8 GB weer gecompenseerd. Dus ga ik voort met de suggesties die je mij hier gaf. Treesize heb ik al een tijd geleden geïnstalleerd. Dan zie ik inderdaad wat veel plaats inneemt. Maar niet direct wat ik zou mogen verwijderen. Via Ccleaner kan ik ook veel zien. Zoals dubbele bestanden. En programma's die ik niet nodig heb. Al veel verwijderd daar. Maar ook dat is maar een storm in een glas water. Ik zal de komende dagen Spacesniffer eens proberen en getfoldersize. php downloaden. Het is ontmoedigend maar als vroeg of laat blijkt wat er fout is, kan ik ook andere mensen verder helpen met soortgelijke problemen. Zoals jij mij nu helpt. Daar denk ik altijd aan als het mij meer dan tegensteekt.
  2. Beste, de voorziene plaats om herstelpunten te maken heb ik afgelopen week op 10 procent gezet maar dat maakt blijkbaar niets uit.
  3. Bedankt voor jullie reacties. Ga meteen eens de plaats om herstelpunten te maken checken. En jawel, ik kijk nog vaak naar mijn cursussen programmeren. Maar programmeren is een werk in progress. Er komt zoveel bij als je er een tijdje uit bent, in mijn geval door mijn kleinkinderen en oude moeder. Ik waardeer jullie reacties alle drie, heel lief!!
  4. In Windows XP heb ik ooit hetzelfde probleem gehad, nl. dat onze C-schijf plots elke dag enkele GB meer had. Toen hebben we de pc meerdere keren weg moeten doen tot toen iemand de eigenlijk simpele oorzaak vond, er stond iets veel te hoog ingesteld ivm met opslag op die C-schijf. Spijtig genoeg weet ik niet meer wat dat was. Ik zoek en zoek. Er kruipt zoveel tijd in en het is ontmoedigend. Elke dag schrijfopruiming, tijdelijke bestanden ook dagelijks verwijderen, CCleaner laten lopen, formatteren en ik heb al zoveel van deze pc verwijderd dat ik alleen nog het hoognodige overhoudt. Ook elke dag een propere opstart voor alle gebruikers op deze pc. Dat zijn er vier. Het is een druppel in de oceaan wat ik kan verwijderen. 1 GB is nog immens veel. Dat haal ik nooit. Ik zie wel dat er elke dag 500 MG van de C-schijf is door alles wat ik uitprobeer. Maakt weinig uit als er even later weer anderhalve GB bijstaat. Deze desktop is nog vrij recent. Ik heb een handicap aan mijn vingers opgelopen. Ik kan echt niet zonder een desktop. Alle administratie doe ik erop en nog veel meer. Een laptop, smartphone en dergelijke zijn voor mij onmogelijk om nog op te werken. Heel even kan ik dat. Maar dan moet ik stoppen omwille van de pijn. Ook zo een pennetje kan ik maar enkele minuten vasthouden. Schrijven gaat ook maar even meer. Typen gaat dan wel zeer goed al is het niet met alle vingers. Daarom doe ik deze desktop niet graag weg voor herstelling. Hulp op afstand zou een zegen zijn. Ik heb zelf 2 opleidingen als programmeur gevolgd, noodgedwongen, en ik ben er bijna 100 procent van overtuigd dat de oorzaak weer in iets ligt dat verkeerd afgesteld staat. Als iemand mij een goede hint kan geven, kan ik het misschien zelf vinden. Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.