Ga naar inhoud

jolegrand

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jolegrand's prestaties

  1. Beste mensen, Ik heb een Samsung SM-A528B/DS. Een sd kaartje met muziek in mappen. Bedoeling is deze te streamen naar mijn versterker. Ik zou een chromecast audio gebruiken. Bestaat er daar een app voor? Bedankt voor de reacties
  2. Als je niet kunt helpen is het ook niet nodig om dergelijke reacties te posten.
  3. jolegrand

    Sidify

    Wie kent een goed programma zoals sidify maar dan voor Deezer? Ken er een paar maar ongebruiksvriendelijk. Alvast dank
  4. Ok ik begrijp je wel, maar ik wil die bookmarks niet synchroniseren op die andere pc, het mag niet... Ik gebruik windows7.
  5. Ik gebruik Google Chrome . Ik zet altijd mijn bookmarks op usb omdat ik die dan gemakkelijk op een andere pc kan gebruiken. Ik ken de procedure maar Chrome exporteert alles in html bestand en dit wil ik niet. Ik wil gewoon mijn mappen zien. Ik versleepte vroeger die mappen naar usb en dit lukte. Om een of andere reden gaat dit niet meer. Weet iemand raad?
  6. Ok, maar ben er ook niet wijzer uit geworden.........
  7. Hi guys, Alles wat ik film is plots van povere kwaliteit... Vooral te zien in de achtergrond...vierkante blokjes en niet scherp... Dacht eerst aan de app zelf die voorgeinstalleerd was. Instellingen had hij niet maar beeld was vroeger wel ok... Ondertussen al 6 nieuwe camera apps ,met instelmogelijkheden, geinstalleerd Altijd hetzelfde resultaat. Ik let op de resolutie (1920-1080, instellen,bitrate en framerate....) Wat kan de oorzaak zijn? Defect? Heeft iemand dit probleem al gehad? Zou ik dit kosteloos kunnen laten nakijken? Is maar 1 jaar oud.......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.