Ga naar inhoud

dreamax

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dreamax's prestaties

  1. Beide heel erg bedankt voor de oplossingen! Hier kan ik zeker iets mee.
  2. @popipipo Bedankt ik zal het maandag eens op mijn eigen bestandjes uitproberen. @alpha Hoe heb je dat gedaan?
  3. Hierbij een voorbeeld bestandje overzichtslijst test.xlsx
  4. Bij mij staat het goed. Ik neem aan dat het bij de rest van mijn collega's ook goed staat. Dat zijn er een stuk of 60, dus moeilijk allemaal te controleren. Maar als ze een cijfer invoeren kunnen ze gewoon bijvoorbeeld een 6.8 invoeren. Met het middelen van een aantal cijfers gaat het dan dus helemaal niet goed. Ik had gehoopt dat ik in het bestand iets kon invoeren/aanzetten zodat in bepaalde cellen als er een cijfer met een punt ingevoerd wordt er een melding komt of dat het automatisch wordt veranderd. Alle punten vervangen in komma's met zoeken/vervangen werkt ook niet want er zijn ook cellen waar wel een punt in moet staan.
  5. Ik heb de code in ThisWorkBook gekopieerd, maar helaas kunnen er nog steeds cijfers met een punt ingevoerd worden.
  6. Ik heb een excel bestand waar meerdere personen in werken. In dit bestand moeten cijfers met 1 decimaal ingevuld worden. Hiervoor moet, zoals gebruikelijk is, een komma voor gebruikt worden. Alleen zijn er enkele personen die hier een punt voor gebruiken. Is er een manier dat ik er voor kan zorgen dat er alleen een decimale komma gebruikt kan worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.