Ga naar inhoud

arnold47

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

arnold47's prestaties

  1. Het blijkt in orde te zijn, de topic mag je sluiten. Bedankt voor alle hulp.
  2. Ik heb goede hoop dat het nu gelukt is. Acer Portal heb ik niet in zijn geheel verwijderd maar enkel het icoon "updater" (bijlage). Het viel me op als ik in Program files daarop klikte dat dan het bewuste dialoogscherm opnieuw verscheen. Ik vermoed dus dat het opgelost is en wil jou danken voor de bijstand. Beste groeten.
  3. Niet te geloven maar nog is het niet weg ondanks ik uw advies stipt heb opgevolgd. Acer Portal is opgeslagen op C:\Program Files (x86)\Acer\Acer Portal, als ik het verwijder gooi ik wellicht een hoop andere dingen weg?
  4. Ik wou je verder niet storen omdat het geen erg belangrijke aangelegenheid betreft maar nu je het vraagt.....Nee, het probleem is nog niet opgelost. Ik heb jullie instructies gevolgd maar dat dialoogvenster blijft terug komen, iedere dag bij het opstarten. Ik klik dus in het lege deel van mijn taakbalk, ga naar taakbeheer. Acer BYOC staat er niet bij, wel Acer portaal en als ik dit beëindig (want verwijderen gaat niet) verdwijnt wel het dialoogscherm..... tot 's anderendaags. Mocht u me toch kunnen verder helpen, bij voorbaat dank
  5. Zeer bedankt voor uw uitvoerig antwoord. Veel groeten Arnold
  6. Hallo. Bij opstart van mijn laptop krijg ik telkens een dialoogscherm met de melding:"Begin met het gebruik van Acer Byoc apps en services". Als ik daar op in ga wordt toestemming gevraagd om wijzigingen aan mijn computer aan te brengen en verder niets meer, en dit iedere dag opnieuw. Wat is die Acer Byoc eigenlijk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.