Ga naar inhoud

chillfase

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door chillfase

  1. Al naar de videokaart gekeken? Dit heeft niks met de hdd te maken. Probeer eens een andere videokaart.
  2. Hallo, Ik heb een laptop zonder beeldscherm. Daar heb ik een lcd monitor op gekoppeld en dat werkte altijd perfect. Laatst had ik de beamer op de laptop aangesloten om een film te kijken en na de film heeft mijn vriendin de laptop afgesloten (kijkend na het beamerscherm). Ze heeft dus niet eerst het beeld weer terug gezet naar de monitor. Als ik hem nu opstart dan doet alles het goed tot 'het xp laadt scherm'. Als dat balkje afgelopen is dan slaat de monitor op standby. Hij start dus niet meer op. Cpu en geheugen is al gecheckt en werkt gewoon. Veilige modus doet het wel gewoon. Ik heb het vinkje van opnieuw opstarten al uitgezet....die stond ineens op 'aan'. Laptop is een acer aspire 3682 wxmi Iemand enig idee wat het probleem kan zijn? mvg, Dewi,
  3. Zou een bios update helpen? Ik heb hier een lijst met updates...heb ik dan 1 van deze nodig? Download Search Results!
  4. Hallo, Ik heb een acer aspire 3682wmxi Standaard zit er een celeron 420 in. Nu wil ik er een t2500 in zetten alleen herkent de monitor geen signaal. De t2500 past perfect en de laptop start ook op...alleen blijf ik dat probleem met de monitor houden. Als ik de m420 er weer in stop dan doet hij het wel weer gewoon. Kan iemand mij helpen? Ik heb de 2 processors even naast elkaar gezet in de onderstaande link: Compare Intel® Products, ligt het aan het voltage ofzo? Alvast bedankt. Mvg Dewi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.