Ga naar inhoud

Obsolium

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Obsolium's prestaties

  1. Ja, wat mij aangaat mag deze dicht, met dank aan Alpha !!!
  2. Fout opsporing geeft ExportAsFixedFormat OutputFileName:=nieuwenaam, ExportFormat:=wdExportFormatPDF Ik wil dezelfde naam behoudenals het Word document.
  3. Dit is de foucode die ik er op krijg. Voor ziver ik weet zijn de bestanden niet "alleen lezen" . Is dezelfde directorie waar ik andere macro gestart heb.
  4. Perfect het lukt dubbel aangepast nu. super, ga zometeen de pdf marco testen.
  5. En die kan ik rechtstreeks plaatsen onder die er boven staat?
  6. Hoi Alpha, heb die andere nog niet geprobeerd, ff nog geen tijd voor gehad. Ga ik het weekend mee aan de gang. Bij de eigenschappen staan op "opmerkingen" daar staan in diverse Word documenten ook nog een regel die aangepast moet worden. Dus moet toch nog een stukje handmatig doen. Maar voor nu flink geholpen. Resultaat van die andere macro ga ik je nog melden !! Greetz
  7. Hallo Alpha, waaauw, geweldig, het werkt perfect. Echt super beankt hiervoor !!!
  8. Hallo Alpha, waaauw, geweldig, het werkt perfect. Echt super beankt hiervoor !!!
  9. Hallo bedankt voor de reactie: het gaat hier niet om de filenaam van de word bestanden maar om de titlelnaam, te vinden onder "stand" - eigenschapen en dan Titel
  10. hallo, Ik heb zo'n 700 wordt documenten die ik in een keer allemaal wil omzetten naar Pdf. Iemand enig idee of dat mogelijk is?
  11. Hallo, Ik heb een grote hoeveelheid Word documenten waar ik onder bestand en dan eigenschappen overal dezelfde titel heb staan. Die wil ik in 1 keer allemaal een ander naam geven. Is bij iemand bekend hoe ik dat kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.