Ga naar inhoud

RSUS

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RSUS

  1. Met deze oplossing kan ik goed uit de voeten. De ingevoerde functie begrijp ik niet helemaal, maar het werkt. Iedereen bedankt voor de aangedragen oplossingen.
  2. Misschien heel erg stom, maar hoe reageer je direct op een bericht? Ben erg blij met de snelle hulp en ga even kijken welke oplossing de juiste is! Ik zal daarna bij iedereen (als mij dat lukt) een antwoord geven!
  3. De bedoeling is dat ik de datum van elk object in beeld krijg en niet 1 malig de jongste datum die je tegen komt, wel bedankt voor de moeite
  4. Dat is ook een mooie oplossing, neem ik zeker mee, bedankt!
  5. In het bijgevoegde bestand staan objecten met een uniek object nummer. Deze objecten worden gekeurd of er wordt onderhoud aan gepleegd. Als ik een bestand uit ons CRM systeem genereer, krijg ik per object meerdere regels en van die regels zoek ik de jongste datum. Hiermee kan ik een nieuwe planning maken. Het is dus een soort ontdubbelen voor gevorderden waar ik niet uit kom. object en keuringsdatum Als bijlage een voorbeeld bestand. Ik wil geen rijen kwijt raken maar ik kolom K de jonste datum per object hebben staan. Mijn originele bestand is ruim 9500 regels, kortom help! Objecten met keuringsdatum.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.