Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

joostw

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Sorry, ik was een paar dagen "incommunicado". Ik ben erg blij met de support die ik heb gekregen van Kweezie Wabbit! De responstijden zijn sterk verbeterd. De opstarttijd is volgens mij nog te lang. Bovendien zit ik nog met het probleem dat de computer in slaap valt en dan niet meer te wekken is. Ik vrees dat Droske gelijk heeft en dat ik aan een herinstallatie van Windows moet. Daar zie ik wel tegenop. Ik ben bang ergens in het proces vast te lopen of een fout te maken waardoor ik helemaal zonder kom te zitten. Ik zal eerst de aangeboden documentatie eens goed gaan besturen. In ieder geval, tot dusver geweldig bedankt iedereen die mij heeft geholpen!
 2. Omdat mijn versie van Soluto zo oud was heb ik die verwijderd met het idee de huidige versie te installeren. Dat mislukte. Dwz Soluto meldde geen internettoegang te krijgen. (Terwijl ik uitstekend kon browsen). Met veel moeite heb ik die Soluto weer weten te verwijderen. Ik zit dus nu zonder. CCleaner zonder probleem geïnstalleerd. Zie txt file hierbij. CCleaner startup.txt
 3. Response tijdens het werken (email, browsen, tekstverwerking etc) is "snappier" geworden. Daar ben ik al erg dankbaar voor! Het opstarten echter duurt nog altijd eindeloos (orde 10 minuten). Ik heb het idee dat er allerlei processen gestart worden en op de achtergrond blijven draaien die wellicht niet nuttig zijn. Ook heb ik een aantal keren meegemaakt dat de computer als ik hem langere tijd aan heb laten staan zonder te gebruiken in een diep slaap gaat. Hij staat nog wel aan maar is niet te wekken. Het enige dat dan mogelijk is is hem uitzetten met de powerknop en vervolgens opnieuw opstarten. Wat dus ca 10 minuten duurt. Graag nog instructies voor verder onderzoek!
 4. Ik vermoed dat je instructie over een oudere versie van MB gaat. Ik heb versie 3.7.1.2839. Na klik op "scannen" begon het scannen direct. Er was geen mogelijkheid om de scan in te stellen. Er zijn 3 bedreigingen gevonden. Het betreffende rapport is bijgevoegd als MB Scanlog.txt. Vervolgens heb via "Instellingen" tab "Bescherming" "Scan naar rootkits" aangezet. Nergens vond ik een mogelijkheid om schijven of partities te selecteren. Opnieuw heb ik de scan gestart. Deze keer duurde de scan veel langer. Er werden geen dreigingen gedetecteerd. Het rapport is bijgevoegd als MB Scanlog1.txt. MB Scanlog.txt MB Scanlog1.txt
 5. Sorry. Er gebeurde iets geks waardoor mijn bericht van gisteren opnieuw is geplaatst. Hierbij de log van AdwCleaner. Ik wacht op nadere instructies. Volgens mij is er nu al veel verbeterd! AdwCleaner[C00].txt
 6. Ik wilde Windows Defender verwijderen. Ik vond niet hoe dat moest. Dus ik heb maar F-Secure verwijderd. Firefox gebruik ik nooit dat heb ik dus maar verwijderd. Java laatste versie heb ik geïnstalleerd en oudere versie verwijderd. VLC heb ik opnieuw geïnstalleerd. Farbar fix leidde tot een restart. Daarna heb ik dit bericht gemaakt en Fixlog.txt meegestuurd. Met spanning wacht ik op nadere instructies. Ook deze keer ben ik onder de indruk!
 7. Ik wilde Windows Defender verwijderen. Ik vond niet hoe dat moest. Dus ik heb maar F-Secure verwijderd. Firefox gebruik ik nooit dat heb ik dus maar verwijderd. Java laatste versie heb ik geïnstalleerd en oudere versie verwijderd. VLC heb ik opnieuw geïnstalleerd. Farbar fix leidde tot een restart. Daarna heb ik dit bericht gemaakt en Fixlog.txt meegestuurd. Met spanning wacht ik op nadere instructies. Ook deze keer ben ik onder de indruk! Fixlog.txt
 8. Bijgaand de bestanden van de scan FRST.txt Addition.txt
 9. Jaren geleden hebben jullie mij geholpen om mijn toenmalige PC op te schonen. Ik was diep onder de indruk! Mijn huidige Asus notebook is na ca 5 jaren ontzettend traag geworden, vooral bij het opstarten. Loopt ook regelmatig vast. Enige oplossing: uitzetten met de powerknop en opnieuw opstarten. Zouden jullie me nogmaals bij de hand willen nemen om de problemen te verhelpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.