Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Christina PS

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Christina PS

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ingewikkelde toestand hoor. Heb al jaren een e-reader, al boeken aangekocht bij Bol, kon ze er zonder problemen op zetten. Toen moest ik voor een bepaald boek een adobe authorisatie hebben. Geen probleem, dacht ik, want ik had die toch. Nu, ik kon niet meer inloggen en wat ik ook probeerde, het was onmogelijk het boek op mijn e-reader te zetten. Bol is soms erg lief en betaalde het mij terug. Eerder had ik een ander boek aangekocht, had het wel bekeken op de e-reader, maar niet gelezen en ondertussen kan dat ook niet meer. Heb met een tablet geprobeerd een nieuwe account aan te maken, maar dit lukte evenmin. Heb vruchteloos geprobeerd Adobe te bereiken. Ik durf nu geen enkel boek meer bestellen, want de kans is groot dat ik dat ook nooit kan lezen. Ik had eens een artikeltje gevonden hierover, ging over wissen in het register, maar helaas, dat werkte evenmin. zal de persoon die mij hierbij kan helpen eeuwig dankbaar zijn, een boek lezen op pc scherm is niet zo handig, want jawel, dat lukt dus wél.
 2. Christina PS

  Inhoud van map kwijt op interne back-up schijf

  ik kan het nog steeds niet snappen eigenlijk. Als er tijdens het kopiëren iets gebeurt waardoor dit onderbroken wordt, zouden de bestanden toch moeten blijven op de oorspronkelijke plek? Maar ja, de wegen van de pc zijn ondoorgrondelijk.
 3. Christina PS

  Inhoud van map kwijt op interne back-up schijf

  het is vreemd, uit de bewuste map vind ik een stuk of vijf foto's. De hele maand december is gewoon overgezet naar mijn back up, behalve die ene map. Omdat ik nog wel eens een foto sneller wil hebben, had ik 2017 ook gekopieerd naar een andere schijf en daar is bijna niks te vinden. Ik zal er moeten mee leren leven dat die foto's kwijt zijn. Heel erg, maar niks aan te doen
 4. Ik heb een ingebouwde back up schijf waarop ik elke maand mijn foto's kopieer. Begin januari heb ik de mappen gekopieerd maar één map is foetsie. Ik heb in de prullenbak gezocht en recuva gebruikt, maar ik krijg dan de melding dat de bestanden niet geopend kunnen worden. Hoe kunnen mijn foto's gewoon verdwijnen???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.