Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

peter vd velde

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over peter vd velde

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. peter vd velde

  hr

  nee dat vond ik te link, heb daar totaal geen ervaring mee , ,ik ben heel bang dat ik dingen kwijt raak die ik niet wil verliezen vele keren gedownload en evenzovele keren werkte office niet , wat ik precies de laatste keer heb gedaan weet ik niet meer , maar nu werkt het wel
 2. peter vd velde

  hr

  vele keren gedownload en evenzovele keren werkte office niet , wat ik precies de laatste keer heb gedaan weet ik niet meer , maar nu werkt het wel
 3. peter vd velde

  hr

  goede morgen . ja hoor , maar het was niet gemakkelijk , ik heb een hoop fratsen uit moeten halen om de zaak draaiend te krijgen . bedankt voor uw assistentie . gr. peter.
 4. peter vd velde

  hr

  bedankt . ik ga dat binnenkort doen aan de hand van uw advies , en hoop dat het goed gaat , maar ik zal niet de eerste zijn , dus ik vertrouw erop . peter.
 5. peter vd velde

  hr

  geachte. bedankt voor uw advies . ik heb helaas geen backup , dat komt omdat ik allang niet meer in instellingen kan komen dan komt de vraag waarom ik geen her instalatie van wind. 10 heb gedaan . dat heeft als reden dat ik bang ben veel te verliezen , bijvoorbeeld mijn buroblad pictogrammen en mappen , maar vooral mijn E,mail programma, ik zou mij geen raad weten als ik dat verspeelde , mogelijk kunt u mij uit leggen wat ik moet doen om alles te behouden , kan ik het bij voorbeeld op mijn Dschijf zetten , en hoe plaats ik het dan weer terug , of komt bij een instalatie het meeste weer vanzelf terug . komt bij dat ik 77 jaar ben en een beetje digibeet . bij voorbqaat dank . peter.
 6. peter vd velde

  hr

  GEACHTE probleem met windows 10 mijn startmenu werkt niet meer , ik kan ook niet meer in ,instellingen komen , dan krijg ik een oranje veld met tandwiel te zien . alles wat op internet word aan geboden geprobeerd , niets helpt ook open office apache is niet meer aan de gang te krijgen , verder bij afsluiten de melding , task host windows, waar ik op moet klikken om af te sluiten . kunt u mij aub. helpen ? bij voorbaat dank , peter.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.