Ga naar inhoud

Ingrid Smetsers

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ingrid Smetsers

  1. beste inmiddels is het probleem opgelost. Wat nu precies de oorzaak was?? Ik heb hem helemaal stof vrij gemaakt. Het moederbord gaf twee foutmeldingen aan dus deze hebben we terug gestuurd. Bij de leverancier zagen ze geen fout, dus hebben we het weer terug ontvangen. Alles weer in elkaar gezet en het werkt weer.
  2. Vanmorgen heb ik twee filters aan de buitenkant van mijn desktop verwijdert en deze stof vrij gemaakt. Daarna wil ik mijn desktop aanzetten maar ineens start hij niet meer door. Er branden verschillende lampjes en alle fans draaien maar de desktop doet elke keer na een paar seconde weer het zelfde. Stopt weer even en dan knipperen de lampjes weer en draaien de fans. Ik heb al geprobeerd om de desktop aan te zetten zonder de voedingskabel en dan 15 sec de aan knop in te drukken. Hierna is het probleem niet opgelost. Ook heb ik alle kabels gecontroleerd maar ook dit was het probleem niet. Wie kan me hier verder mee helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.