Ga naar inhoud

Miel Deferme

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Miel Deferme

  1. Ja ik heb een nieuwe en inderdaad ik heb er gelukkig nog niet veel opstaan en past het nog op usb. Van de meeste programma's ben ik zeker om deze terug te kunnen installeren, behalve Mcafee antivirus. Ik heb daar wel een account van maar weet u of ik het er dan terug kan installeren? Maar voor het zover is voor een reset zal ik inderdaad nog even wachten.
  2. Ik had een account aangemaakt op mijn hp pavilion laptop en had mijn gezichtsherkenning erin gescant. Later besloot ik een account te maken met mijn outlook account. Ik besloot deze dan ook alleen te gebruiken. vorige week had ik mijn eerste account verwijdert. Toen ik dit deed kreeg ik een melding dat alle gegevens gewist worden en dat het 2de account de volmacht kreeg. Toen ik mijn gezichtsherkenning terug wou instellen kreeg ik volgende melding: Wanneer ik mijn computer opstart zoekt en vindt de gezichtsherkenning mij maar hij logt niet in. Het tweede probleem is dat er random mappen verschijnen die lichter gekleurd zijn en ik niet verwijdert krijg, met als melding dat alleen de administrator gemachtigd is. (ik heb mcafee antivirus plus dus ik betwijfel als dit door een virus veroorzaakt wordt) Kan iemand mij advies geven hoe ik dit zou oplossen? Of is het nuttig om een reset te doen voor dit probleem op te lossen? ps: ik ben zeker dat dit account weg is en dat er geen andere is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.