Ga naar inhoud

Kitty Aalders

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kitty Aalders's prestaties

  1. Ik vrees het ook, je zal vast gelijk hebben, maar ik wil het nog even proberen. Mag dit topic nog even open blijven staan? En zeker alvast bedankt voor al je hulp en tijd.
  2. Brrr vind dat eigenlijk heel eng. Ik heb nog wel een back up gemaakt voordat ik die bewuste update uitvoerde. Eigenlijk wil ik liever even wachten op een eventuele nieuwe update die deze fout ongedaan maakt. Ik kan voorlopig nog werken.
  3. Ik kan geen vinkjes aanklikken. Ik krijg alleen dat het station geen fouten bevat. Ik kan er wel op dubbelklikken. Dan scant hij en zegt dat er geen fouten zijn gevonden. Meer kan ik niet.
  4. Ow, dat had ik niet gezien, dank je. Ik heb alleen op ok gedrukt meer niet, dus niks ingegeven en dan gaat hij gewoon verder. Niks aan de hand. Ik krijg alleen een aanmeldscherm als hij helemaal is afgesloten.
  5. Ik heb van het proces een filmpje gemaakt, zal dadelijk proberen of ik het ook als bijlage kan plaatsen.
  6. Wat gebeurt er dan precies? Het enige waar ik nog een probleem heb is opnieuw opstarten, dan krijg ik even blauw beeld, vervolgens gebruikersnaam en wachtwoord klopt niet en start vervolgens gewoon op. Bij gewoon afsluiten en daarna opstarten, geen probleem meer.
  7. Ik krijg helaas geen file. Enkel de naam dump file met niks erachter.
  8. Dit zou het dan moeten zijn. Addition.txt FRST.txt
  9. Nee, dat is helaas of misschien wel gelukkig niet zo, aangezien mijn man een dag eerder die betreffende update heeft gehad en zelfs meerdere programma's volledig verwijderd waren. Dat is een oude laptop. Op dit moment heb ik het stabiel. Afwachten wat het verder gaat doen.
  10. Dit is de foutmelding die ik krijg: attempted execute of noexecute memory windows 10 Op het moment is de update weer geïnstalleerd maar heb hem wel zover werkend, dat als ik afsluit, gaat het goed, maar als ik opnieuw opstart, krijg ik een blauw scherm waarna hij weer 100% installeert en dan wel doorstart.
  11. Bedankt! Jazeker, ben wat kort door de bocht. Mijn laptop dan maar. Een Lenovo 320 IKB i5. Ik wist niet hoe lang de responsetijd was (heel snel dus ), dus heb ik uit voorzorg de update verwijderd. Ik kan nu weer afsluiten gelukkig, maar het is geen ideale situatie natuurlijk.
  12. Ik hoop dat me iemand kan helpen hier. 15 Februari heeft mijn man een Windows 10 update gedaan en vervolgens was hij na het afsluiten bijna alle programma's kwijt op de pc. Ik heb derhalve vast een backup gemaakt. Ook bij mij ging de update mis, ook ik kreeg een blauw scherm en kreeg meerdere opties, waarvan afsluiten de enige werkbare optie was. Gelukkig had ik nog alle programma's. Ik heb vervolgens de pc opnieuw opgestart daarna en kreeg wederom het blauwe scherm. Mijn pc is pas 3 weken oud, en was vergeten het herstelpunt maken in te schakelen. Het enige wat ik heb is de backup. Voordat ik deze toepas probeer ik eerst de oplossing te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.