Ga naar inhoud

Kitty Aalders

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kitty Aalders

  1. Dit is de foutmelding die ik krijg: attempted execute of noexecute memory windows 10

    Op het moment is de update weer geïnstalleerd maar heb hem wel zover werkend, dat als ik afsluit, gaat het goed, maar als ik opnieuw opstart, krijg ik een blauw scherm waarna hij weer 100% installeert en dan wel doorstart.

  2. Ik hoop dat me iemand kan helpen hier. 15 Februari heeft mijn man een Windows 10 update gedaan en vervolgens was hij na het afsluiten bijna alle programma's kwijt op de pc.

    Ik heb derhalve vast een backup gemaakt. Ook bij mij ging de update mis, ook ik kreeg een blauw scherm en kreeg meerdere opties, waarvan afsluiten de enige werkbare optie was. Gelukkig had ik nog alle programma's. Ik heb vervolgens de pc opnieuw opgestart daarna en kreeg wederom het blauwe scherm.

    Mijn pc is pas 3 weken oud, en was vergeten het herstelpunt maken in te schakelen. Het enige wat ik heb is de backup. Voordat ik deze toepas probeer ik eerst de oplossing te vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.