Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Sjebo

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Sjebo

  SOM.ALS met OF

  Goedemorgen, Ik zit met een probleem, waar ik niet uitkom. Zie bijgevoegd bestand voor een eenvoudige weergave van het probleem. Ik gebruik som.als om waardes op te tellen als een volgorde <100 is. Dat werkt op zich uitstekend, behalve als er geen nummer (volgorde) in de cel staat. Ofwel: een blanke cel wordt zo niet als 0 meegenomen. De formule is deze: =SOM.ALS(C2:C8;"<100";B2:B8) Ik heb het ook met sommen.als geprobeerd, met eerst criterium <100 en daarna, op dezelfde rij, criterium "" (of ISLEEG). Heeft iemand enig idee hoe ik voor elkaar krijg dat zowel de lege cellen als <100 meegenomen wordt als optelcriterium? Alvast bedankt! Groeten, Jack somals.xlsx
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...