Ga naar inhoud

Wolfling5

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wolfling5

  1. Nee, je begrijpt me verkeerd. Mijn laptop valt plots uit het niets uit, en ik moet mijn voeding afkoppelen en weer aankoppelen, voor ik hem pas aankrijg. Welja, na een aantal maanden heeft hij het nu volledig begeven en wilt hij in het geheel niet meer aan. Ik sluit de voeding aan, dat lampje op mijn voeding brandt. En het dooft onmiddellijk wanneer ik op de aanknop druk. Welja, bedankt voor de reacties! Maar heb hem nu opgestuurd om te laten herstellen.
  2. Laatste nvidia driver is gedownload, maar het probleem blijft zich voordoen. En je Nota begrijp ik niet echt? Als mijn laptop uitvalt staat hij toch al uit?
  3. Hallo iedereen, Ik heb het volgende probleem voor : bij het spelen van games met intensieve graphics crasht mijn laptop. Het is te zeggen hij valt gewoon uit. De enige manier om hem terug op te starten is mijn voeding afkoppelen opnieuw inpluggen en opstarten. Met ingeplugde voeding wil hij niet meer opstarten (zonder er hem eerst uit te halen). Games waarbij de LAPTOP uitvalt : ARK Survival Evolved, CSGO, Battlefield 1, GTA V, Overwatch, Fortnite,... Dit probleem doet zich sedert 5 maanden voor. Ik heb reeds vanalles geprobeerd doch niets helpt. Als ik probeer via de F3-toets een recovery te doen. (Alles terug naar nieuw). Krijg ik een foutmelding dat dit niet mogelijk is. fout 0XC0000225. Doch mijn recovery partitie staat nog steeds op de schijf. Kan iemand me helpen? (ik heb trouwens nog garantie op mijn laptop maar het zou natuurlijk uitstekend zijn mocht het op een andere manier verholpen kunnen worden) Logboek.evtx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.