Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

filibost

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over filibost

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 02-02-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis
 1. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  Hiermee lijkt het probleem opgelost. Alvast bedankt voor de ondersteuning. Filip
 2. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  Ik heb Ccleaner laten draaien zonder het gewenste resultaat.
 3. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  Ik moet normaal inloggen in led borden die langs de snelwegen staan. Maar dat kan de oorzaak niet zijn, ik heb hetzelfde probleem als ik aan het Belgacom netwerk hang. Ik gebruik Windows 7, tot een jaar geleden had ik hier geen enkel probleem mee.
 4. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  ik run powershell als administrator maar ik kan de cache nog altijd niet leegmaken Bij mij vaste PC met win 10 werkt het wel
 5. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  hoe geraak ik in dat scherm
 6. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  ik ben ingelogd als administrator
 7. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  Als ik ipconfig /flushdns invoer krijg ik Kan de dns omzettingscach niet leegmaken Ik heb ook al "ipconfig /release" en vervolgens een "ipconfig /renew" geprobeerd
 8. filibost

  Ip adres wordt opgeslagen

  Ik gebruik software van de fabrikant om een verbinding te maken. Maar hier ligt niet het probleem. Ik heb al een test gedaan zonder dat ik deze software gebruik heb ik al dezelfde problemen. Dus in win 7 netwerkverbinding aanpassen naar vb 10.193.0.1 daarna na 10.45.1.56 dan terug naar 10.193.0.1 en er zijn al problemen. Als ik nu 'ipconfig' opvraag staan deze ip adressen in de lijst.
 9. Hallo, ik moet voor het werk veelvuldig van Ip adres veranderen om in te loggen in controllers met fabrieksinstelling. Nu is mij probleem dat het ingestelde IP adres telkens onthouden wordt en nadien niet meer kan worden gebruikt. Ik doe dat nu reeds meerdere jaren en heb dat nog niet mee gemaakt. Ik geef een voorbeeld. Als ik het adres van mijn laptop instel op 10.193.0.2 kan ik inloggen op de CTRL 10.193.0.1 Als ik daarna een nieuw IP adres op mijn laptop instel op vb 10.193.40.56 en daarna terug wil naar 10.193.0.2 geeft de laptop dat deze al bezet is. Als ik nu naar netwerkinstellingen ga en klik ik op geavanceerd dan krijg ik een lijst met alle reeds eerder ingestelde adressen. Ik moet dus telkens een adres kiezen die één hoger ligt. Ook moet ik er bij vermelden dat mijn laptop telkens naar het adres 10.80.17.118 komt in de netwerkinstellingen alhoewel deze toch ingesteld staat op een ander adres. Filip Bostoen Windows 7
 10. filibost

  Start knop windows 10 werkt niet

  Kan ik deze werkwijze dus voor het installeren van coreldraw uitvoeren en daarna coreldraw installeren?
 11. filibost

  Start knop windows 10 werkt niet

  Ik heb hier een mogelijke oplossing gevonden maar ik kom niet verder dan punt 3 >ALL APPLICATION PACKAGES is niet te vinden Ik had nochtans voor het installeren van coreldraw de procedure eens doorlopen (zonder iets te bevestigen) en dan stond ALL APPLICATION PACKAGES er wel. http://vendyxiao.com/how-to-fix-windows-10-start-menu-and-cortana-cant-be-clicked-after-installing-corel-draw/
 12. filibost

  Start knop windows 10 werkt niet

  Het gaat hier wel over een studenten versie, die is niet zo duur. Ik ben hier net een mogelijke oplossing tegen gekomen. Zal dat eens proberen.
 13. filibost

  Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Hier ben ik weer. Mijn PC werkte al een paar weken goed. Nu heb ik vandaag Coreldraw Graphics Suite X4 geïnstalleerd. Direct daarna had ik weer dezelfde problemen. Deze versie van coreldraw is normaal niet gemaakt voor windows 10 maar ik heb er wel al een 2 jaar goed mee gewerkt. Daarna heb ik mijn PC terug naar een herstelpunt van 2 dagen eerder gebracht en mijn PC werkt terug normaal. Toen ik eerder mijn Pc had geformatteerd kon ik coreldraw niet installeren tot ik deze oplossing vond. https://community.coreldraw.com/talk/coreldraw_graphics_suite_x4/f/coreldraw-x4/51500/install-coreldraw-graphics-suite-x4-on-windows-10-fresh-install Ik kom hierdoor wel in de problemen met mijn startknop. Kan ik hier nog een oplossing aan geven. Product Name: CorelDRAW Graphics Suite X4 Home and Student Edition Platform: Windows XP (Home, Professional, Media Edition, 64-bit or Tablet PC Edition) or Windows Vista, with latest Service Pack Language: French, Italian, Dutch Media No: DVD 1 MF No: 001 Build No: 14.0.0.567 Source ID: 507026 Date Mastered: Februrary 14, 2008
 14. filibost

  Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Ik installeer nu geleidelijk een nieuw programma en heb nog altijd geen probleem ondervonden. Na het installeren laat ik er een dag of twee tussen zodat ik eventuele problemen zou kunnen toewijzen aan een programma. alvast bedankt voor het meedenken.
 15. filibost

  Start knop windows 10 werkt niet

  Mijn pc is net automatisch aan het updaten. ik zit nu met update 1709 en voorlopig werkt alles nog goed. Heb wel ervoor een herstelpunt kunnen maken. Hou je verder op de hoogte.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.