Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

filibost

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over filibost

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-02-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis
 1. Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Ik installeer nu geleidelijk een nieuw programma en heb nog altijd geen probleem ondervonden. Na het installeren laat ik er een dag of twee tussen zodat ik eventuele problemen zou kunnen toewijzen aan een programma. alvast bedankt voor het meedenken.
 2. Start knop windows 10 werkt niet

  Mijn pc is net automatisch aan het updaten. ik zit nu met update 1709 en voorlopig werkt alles nog goed. Heb wel ervoor een herstelpunt kunnen maken. Hou je verder op de hoogte.
 3. Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Bij wushowhide vind ik inderdaad enkel de versie 1709. Ik zal nog een paar dagen wachten om een update naar 1709 uit te voeren. Ik kan best eerst nog een herstelpunt maken, zodat ik nog kan terug keren naar een eerdere versie ofwel updates verwijderen uitvoeren.
 4. Start knop windows 10 werkt niet

  Halo, Ik kan op deze pagina wel een versie selecteren maar niet downloaden. https://support.microsoft.com/nl-be/help/4000825 Enkel via deze De Windows 10 Fall Creators Update downloaden kan ik 1709 downloaden
 5. Start knop windows 10 werkt niet

  Win 10 was natuurlijk weeral beginnen updaten voor 1709. Ik heb de update 1709 kunnen tegenhouden met wushowhide Kan ik nu update 1607 en 1703 wel uitvoeren zonder 1709?
 6. Start knop windows 10 werkt niet

  Abbs, ik zit nu op versie 1511. Ik veronderstel dat hier binnenkort om een update wordt gevraagd. Kan ik deze dan uitvoeren?
 7. Start knop windows 10 werkt niet

  abbs, Ik ben hier terug. Ik heb een nieuwe installatie uitgevoerd van mijn iso bestand en ingelogd met mijn Microsoft account. Bij de vraag voor een essentiele update heb ik deze niet uit gevoerd. Voorlopig werkt alles OK
 8. Start knop windows 10 werkt niet

  Het probleem is dat als ik mij wil aanmelden met mijn Microsoft account er een grijs venster opent en na 1sec sluit het venster terug. Net hetzelfde voor App's zoals Edge, feedback hub, kaarten, tips, foto's, berichten,.............. Voor mij is het geen probleem om win 10 opnieuw te installeren, ik wil gewoon niet nog eens hetzelfde tegen komen. Ik kan misschien na een nieuwe installatie direct inloggen met mijn Microsoft account en geen update "proberen" uit te voeren. Heb je verder nog tips wat ik zou kunnen doen bij een nieuwe installatie? Doe ik dan best een installatie van het iso bestand die ik op DVD heb van na de update van win 7 naar win 10 op 28/05/2016 ? (met deze installatie heeft het altijd goed gewerkt)
 9. Start knop windows 10 werkt niet

  Abbs, Bedankt dat je wil meehelpen het probleem op te lossen. Ik moet natuurlijk ook kunnen verder werken op mijn PC. Hierbij kan ik met het classic menu voorlopig wel verder. Ondertussen kunnen wel wel verder uitzoeken wat het probleem is. Ik heb alles uitgeschakeld zoals hierboven beschreven maar heb nog altijd hetzelfde probleem.
 10. Start knop windows 10 werkt niet

  Falstring, Als ik deze bat file aanmaak en opstart als administrator gebeurt er verder niets. Abbs, Als ik wil inloggen met mijn microsoft account gebeurt er verder niets. Ik heb ondertussen het klassieke menu geïnstalleerd en hier kan ik al een heel eind verder. (een goede tip trouwens) Edge, een nieuw account, microsoft account,........... werken wel nog niet.
 11. Start knop windows 10 werkt niet

  Ik heb vroeger een account aangemaakt maar deze kan ik nu niet bereiken.
 12. Start knop windows 10 werkt niet

  Hiervoor moet ik mij aanmelden met een microsoft account. Ik ben nu ingelogd met een lokaal account als administrator en kan niet inloggen met een microsoft account. Als ik op "in plaats daarvan aanmelden met een microsoft accont" klik gebeurt er verder niets (even je naam geblurd - Passer)
 13. Start knop windows 10 werkt niet

  De update KB4056892 staat er niet bij. Nu heb ik Win 10 home versie 1709 Build 16299.248
 14. Start knop windows 10 werkt niet

  Passer, Ik had de voorgestelde opties al geprobeerd. Enkel de schijf controleren nog niet. Ik heb de SSD schijf gecontroleerd zonder resultaat. abbs, volgende updates waren reeds geinstalleerd: KB4078408 kan ik niet verwijderen KB4055994 verwijderd zonder resultaat KB4055237 verwijderd zonder resultaat KB4058043 verwijderd zonder resultaat KB4058043 kan ik niet verwijderen Telkens na verwijdering terug opgestart.
 15. Start knop windows 10 werkt niet

  Eerst werkt alles goed en na een tijd werkt de start knop miet meer
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×