Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

filibost

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over filibost

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-02-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis
 1. Start knop windows 10 werkt niet

  Kan ik deze werkwijze dus voor het installeren van coreldraw uitvoeren en daarna coreldraw installeren?
 2. Start knop windows 10 werkt niet

  Ik heb hier een mogelijke oplossing gevonden maar ik kom niet verder dan punt 3 >ALL APPLICATION PACKAGES is niet te vinden Ik had nochtans voor het installeren van coreldraw de procedure eens doorlopen (zonder iets te bevestigen) en dan stond ALL APPLICATION PACKAGES er wel. http://vendyxiao.com/how-to-fix-windows-10-start-menu-and-cortana-cant-be-clicked-after-installing-corel-draw/
 3. Start knop windows 10 werkt niet

  Het gaat hier wel over een studenten versie, die is niet zo duur. Ik ben hier net een mogelijke oplossing tegen gekomen. Zal dat eens proberen.
 4. Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Hier ben ik weer. Mijn PC werkte al een paar weken goed. Nu heb ik vandaag Coreldraw Graphics Suite X4 geïnstalleerd. Direct daarna had ik weer dezelfde problemen. Deze versie van coreldraw is normaal niet gemaakt voor windows 10 maar ik heb er wel al een 2 jaar goed mee gewerkt. Daarna heb ik mijn PC terug naar een herstelpunt van 2 dagen eerder gebracht en mijn PC werkt terug normaal. Toen ik eerder mijn Pc had geformatteerd kon ik coreldraw niet installeren tot ik deze oplossing vond. https://community.coreldraw.com/talk/coreldraw_graphics_suite_x4/f/coreldraw-x4/51500/install-coreldraw-graphics-suite-x4-on-windows-10-fresh-install Ik kom hierdoor wel in de problemen met mijn startknop. Kan ik hier nog een oplossing aan geven. Product Name: CorelDRAW Graphics Suite X4 Home and Student Edition Platform: Windows XP (Home, Professional, Media Edition, 64-bit or Tablet PC Edition) or Windows Vista, with latest Service Pack Language: French, Italian, Dutch Media No: DVD 1 MF No: 001 Build No: 14.0.0.567 Source ID: 507026 Date Mastered: Februrary 14, 2008
 5. Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Ik installeer nu geleidelijk een nieuw programma en heb nog altijd geen probleem ondervonden. Na het installeren laat ik er een dag of twee tussen zodat ik eventuele problemen zou kunnen toewijzen aan een programma. alvast bedankt voor het meedenken.
 6. Start knop windows 10 werkt niet

  Mijn pc is net automatisch aan het updaten. ik zit nu met update 1709 en voorlopig werkt alles nog goed. Heb wel ervoor een herstelpunt kunnen maken. Hou je verder op de hoogte.
 7. Start knop windows 10 werkt niet

  Hallo, Bij wushowhide vind ik inderdaad enkel de versie 1709. Ik zal nog een paar dagen wachten om een update naar 1709 uit te voeren. Ik kan best eerst nog een herstelpunt maken, zodat ik nog kan terug keren naar een eerdere versie ofwel updates verwijderen uitvoeren.
 8. Start knop windows 10 werkt niet

  Halo, Ik kan op deze pagina wel een versie selecteren maar niet downloaden. https://support.microsoft.com/nl-be/help/4000825 Enkel via deze De Windows 10 Fall Creators Update downloaden kan ik 1709 downloaden
 9. Start knop windows 10 werkt niet

  Win 10 was natuurlijk weeral beginnen updaten voor 1709. Ik heb de update 1709 kunnen tegenhouden met wushowhide Kan ik nu update 1607 en 1703 wel uitvoeren zonder 1709?
 10. Start knop windows 10 werkt niet

  Abbs, ik zit nu op versie 1511. Ik veronderstel dat hier binnenkort om een update wordt gevraagd. Kan ik deze dan uitvoeren?
 11. Start knop windows 10 werkt niet

  abbs, Ik ben hier terug. Ik heb een nieuwe installatie uitgevoerd van mijn iso bestand en ingelogd met mijn Microsoft account. Bij de vraag voor een essentiele update heb ik deze niet uit gevoerd. Voorlopig werkt alles OK
 12. Start knop windows 10 werkt niet

  Het probleem is dat als ik mij wil aanmelden met mijn Microsoft account er een grijs venster opent en na 1sec sluit het venster terug. Net hetzelfde voor App's zoals Edge, feedback hub, kaarten, tips, foto's, berichten,.............. Voor mij is het geen probleem om win 10 opnieuw te installeren, ik wil gewoon niet nog eens hetzelfde tegen komen. Ik kan misschien na een nieuwe installatie direct inloggen met mijn Microsoft account en geen update "proberen" uit te voeren. Heb je verder nog tips wat ik zou kunnen doen bij een nieuwe installatie? Doe ik dan best een installatie van het iso bestand die ik op DVD heb van na de update van win 7 naar win 10 op 28/05/2016 ? (met deze installatie heeft het altijd goed gewerkt)
 13. Start knop windows 10 werkt niet

  Abbs, Bedankt dat je wil meehelpen het probleem op te lossen. Ik moet natuurlijk ook kunnen verder werken op mijn PC. Hierbij kan ik met het classic menu voorlopig wel verder. Ondertussen kunnen wel wel verder uitzoeken wat het probleem is. Ik heb alles uitgeschakeld zoals hierboven beschreven maar heb nog altijd hetzelfde probleem.
 14. Start knop windows 10 werkt niet

  Falstring, Als ik deze bat file aanmaak en opstart als administrator gebeurt er verder niets. Abbs, Als ik wil inloggen met mijn microsoft account gebeurt er verder niets. Ik heb ondertussen het klassieke menu geïnstalleerd en hier kan ik al een heel eind verder. (een goede tip trouwens) Edge, een nieuw account, microsoft account,........... werken wel nog niet.
 15. Start knop windows 10 werkt niet

  Ik heb vroeger een account aangemaakt maar deze kan ik nu niet bereiken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×