Ga naar inhoud

timfontaine

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

timfontaine's prestaties

  1. Beste kweezie wabbit, hartelijk dank voor alle moeite, maar helaas, het hoeft niet meer. Ik heb het niet zelf gevonden, maar je overlegt natuurlijk ook met andere mensen en het leek ons een goed idee, om een vorige versie via herstelpunt in te stellen. Het goede nieuws is de Vreemde account is verdwenen. Het slechte nieuws is dat, dat niet goed is gegaan;-) Ik ging ca. 1 maand terug en kreeg de melding, dat terug zetten niet goed ging? en kon weer terug naar de originele versie. Leuk, maar ik was al mijn instellingen en programma's kwijt! Ik ben dus nog wel even bezig om alles weer te restaureren.
  2. Helaas komt deze vreemde account nog steeds terug, of heb ik misschien niet de juiste informatie gegeven? De Vreemde account staat niet bij Instellingen > accounts, maar bij Gezin en andere personen > iemand anders aan deze PC toevoegen ptzsljxocup Lokaal accountHet is iedere keer deze zelfde naam, die ik dan weer kan verwijderen, en dan weer later verschijnt.
  3. Rapport Malwarebytes 2.txt Rapport Malwarebytes 4.txt Rapport Malwarebytes 3.txt
  4. ptzsljxocup blijft hartnekking terug komen. Over TRIXF; vreemd ik zie hem in logfile staan, maar gewoon in het instellingen menu staat hij/zij niet vermeld, dus kan ik hem ook niet verwijderen. Overigens weet ik zeker dat ik deze nooit heb aan gemaakt. Deze computer is door mij zelf ingericht. Ik kan dus ook nergens verder iets van account TRIXF vinden, dus ook geen bestanden. Dit wordt een behoorlijk lastig, vasthoudend probleem. Tim.
  5. Fixlog.txt Hierbij weer een bestandje, volgens instructies. account TRIXF zegt mij niets. Mijn vrouw heet Trix Fontaine, maar is nooit werkzaam op deze computer.
  6. AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt In de herhaling.
  7. AdwCleaner[S0].txt AdwCleaner[S1].txt Ik mis nu het AdwCleaner[C*].txt bestand. Daarom nogmaals opmieuw gestart, met het zelfe resultaat.
  8. AdwCleaner[C1].txt AdwCleaner[S1].txt A.u.b. ik hoor graag van u. B.v.d. Tim.
  9. Fixlog.txt Voor alle zekerheid heb ik bovenstaande werkzaamheden, nogmaals uitgevoerd, omdat ik niet zeker weet, dat ik het de 1e keer goed gedaan heb. m.v.g. Tim.
  10. Hierbij de bestandjes. Ik ben benieuwd. Succes! m.v.g. Tim Fontaine Addition.txt FRST.txt
  11. Wie weet wat hier gebeurt? Sinds een paar dagen krijg ik bij het opstarten van mijn computer, behalve mijzelf als gebuiker, een tweede, vreemde account, bijv. ptzsljxocup, of iets dergelijks. Deze account laat zich makkelijk verwijderen, maar bij een volgende keer opstarten, staat er weer een vreemde acoount. Wat is dit? m.v.g. Tim Fontaine.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.