Ga naar inhoud

moeke

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door moeke

  1. Ik heb het mp4 bestand geconverteerd naar brand gesleept en het laten omzetten in mpg en bovenaan dvd-video geselecteerd. Het branden is nu gelukt. Het afspelen lukt op mijn dvd recorder. Bedankt voor je goede raad om brand te gebruiken. groetjes Moeke
  2. Met brand heb ik nu 4 bestanden verkregen, 720p.mpg;1080p.mpg;large.mpg;medium.mpg; Als ik die in Finder probeer af te spelen heb ik groene flikkerende banden, dus dat is niet te gebruiken. IK heb ook nog een mp4 bestand en .mov. Als ik het mp4 of het mov bestand kies dan is dat een niet ondersteunend formaat, Dus ik kan nog niet veel verder.
  3. Ik en bezig met brand, heb gekozen voor tabblad video en mijn filmproject erin gesleept. Maar nu is hij 5 bestanden aan het converteren, waaronder medium.m4v,large,1080,720 enz. Als dat nu straks gedaan is, gaat die dat dan vanzelf branden of moet ik een bestand kiezen, en welk moet ik dan kiezen. Met videoconverter had ik ook keuze moeten maken, en misschien moet ik iets anders kiezen. idvd zit in een pakket, dat is dus allemaal overbodig groetjes - - - Updated - - - Het programma brand is afgelopen. Ik zie 5 bestanden, moeten die allemaal op dvd komen? Ik denk dat ik de vorige keer gekozen heb voor 1 bestand.
  4. Met dat programma heb ik het ook al geprobeerd, maar misschien heb ik iets fout gedaan, Wat moet ik kiezen van instellingen? Moeke
  5. bedankt voor de info groetjes, ben nog altijd aan het proberen Morgen weet ik of het ging moeke
  6. Ik ga het nu proberen? Als ik idvd aanschaf kan ik dan ook dvd's branden die op een gewone dvd af te spelen zijn? groetjes Moeke
  7. Als ik mijn film gemaaakt heb met imovie, dan is de extensie een .rcproject. van 26,06 Gb Ik heb deze met een videoconverter omgezet naar .mov met 14,68 Gb Ik heb deze ook omgezet naar .mp4 met 2GB. Deze laatste heb ik gebrand vanuit de finder op een dvd+RW. Deze dvd's waren vroeger wel leesbaar in mijn dvd recorder, toen ze gebrandt werden onder windows. Nu worden ze niet herkend, ligt het probleem aan de mac of met welk programma moet ik dat rcproject in een bestand zetten, en welk bestand zodat ik het toch kan branden op dvd. Ik maak namelijk films voor de kleinkinderen, en die moeten ze dan wel krijgen op dvd. Groetjes
  8. Ik heb momenteel een imac met besturingssysteem osx 10.8.3. Vroeger maakte ik mijn films met nero en pinnacle. Nu met een imac van 3 maanden oud staat imovie er op, het filmproject is gemaakt, maar er zit geen programma op om de film te branden op dvd. In de help staat dat je moet kiezen voor deel en dan idvd selecteren, maar dat staat er niet op. Ik heb het geëxporteerd naar quiktime, maar dan is het een bestand geworden met extensie .mov en ik krijg dit niet via de finder gebrand. graag duidelijke uitleg om deze film om te zetten, met de juiste programma's die ik nodig heb, graag nederlandstalig
  9. moeke

    dep

    Op dezelfde plaats in de bewerking van het maken van de film krijg ik nog steeds een melding dat er een fout is opgetreden . en dan sluit het programma of blokkeert het programma.
  10. moeke

    dep

    Mijn films maak ik met pinnacle studio 9, maar krijg momenteel altijd een melding van gegevensuitvoering (dep) . Deze is nochtans aangevinkt dat bij dit programma er geen melding moet komen; Hoe kan ik dit nog oplossen? Heb pinnacle al verwijderd en terug geinstalleerd , maar zonder succes. Ik ben hopeloos.
  11. Het is gelukt om de film te splitsen met DVtool. De delen spelen perfect. Nu zou ik deze willen branden met Nero 9. Ik wil deze film maken voor 1 persoon die deze kan afspelen zonder wachtwoorden en niet verder kan copieren, kan dit?
  12. Ja, gevonden waar het staat. maar daar staat niet meer dan HP DVD writer 640c Kan ik ook eventueel het mpeg bestand verkleinen zodat het toch nog op een gewone dvd kan. wel zonder kwaliteitsverlies. de film is gemaakt met pinacle , en ik heb ook het Nero pakket.
  13. Er staat het volgende: WDC WD 2000JD-22HBB0
  14. Hallo, Heb juist een film gemaakt van 6,58 gb. MPEG. Kan iemand mij vertellen dat er dvd's bestaan die groter zijn dan 4,7gb. Of dat ik met mijn HP DVD writer 640c een dubbeldvd kan opnemen.
  15. moeke

    foto's

    Hallo, Ik ben op zoek naar een nieuw programma om foto's te bewerken. Als het kan eerst een proefversie in het nederlands. Welk programma is gebruiksvriendelijk?
  16. hallo, het bestand openen en afspelen is geen probleem in mediaplayer, maar ik doe het volgende , mijn mini-dv's zet ik op computer met camera en pinaccle, omdat ik daar de films mee afwerk. maar omdat die camera niet eeuwig blijft meegaan, had ik graag mijn onbewerkt filmmateriaal als veiligheid willen bewaren op dvd's. maar als ik ze wil opslaan op dvd, dat me al wel gelukt is met nerovision en andere programma's hiervan, maar als ze dan opgeslagen zijn , dan zijn ze niet meer te openen in pinnaclle dus ook niet meer bruikbaar om beelden in te voegen in een filmproject. als ik deze dvd open met mediaplayer dan zie ik alleen maar een volledige opname en weet ik niet hoe ik aan de verschillende stukjes ruwe filmopnames kan geraken om intevoegen .er zal dan misschien niets anders opzitten dan verder te zoeken naar een vervangcamera als die binnen enkele jaren nog bestaat om mini-dv's aftespelen
  17. heb geprobeerd maar het bestand zowel met avi, en mpeg krijg ik bij het openen van het bestand de volgende melding: onverwachte bestandsindeling. wat doe ik verkeerd?
  18. hallo, mijn onbewerkt filmmateriaal zou ik graag op dvd zetten om als extra te bewaren. deze moeten nadien nog kunnen geopend en bewerkt worden met pinnacle9 . en dat is mijn probleem .als ik dit beeldmateriaal op computer zet is het *avi* als ik deze met nero recode of nero vision wil branden krijg ik een andere extensie en dan kan ik hem niet meer openen, alleen als voorstelling lukt het nog wel:viking: graag duidelijke hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.