Ga naar inhoud

bloodelf

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Monitor
    medion

bloodelf's prestaties

  1. Ik heb de schijf er uitgehaald en de pc opnieuw opgestart eerst deed die het steeds niet omdat die steeds aangaf disk boot failure, nadat ik alles opnieuw had nagekeken of de kabels nog goed zaten deed die het weer. Ik heb nog wel een pc staan maar ik durf die niet aan te zetten omdat ik bang ben dat ik dan weer zoiets heb. En er kwam echt daar waar de sata op de HDD zit een flinke rookpluim uit.
  2. Ik heb echt een grooooooooot probleem. Ik heb een tweede interne HDD in mijn pc gedaan. Bij het opstarten begon hij een paar keer te tikken, daarna begon hij te roken:bawling: dit bij de sata-kabel ik heb hem direct uit gezet. Ik durf hem er dus ook niet meer aan te zetten. Ik heb op deze schijf erg veel foto's staan van mijn kindje vanaf de geboorte tot nu 7 maanden. Ook gaf de pc kast steeds een raar stroom gevoel niet heel erg maar kleine schokjes, hoe dat mogelijk is weet ik dus ook niet. Is mijn schijf nu DOOD!!!!!:bawling: In het boot menu staat trouwens ook alles goed ingesteld voor zover ik kan nagaan. Ik weet, ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik steeds geen back-up heb gemaakt. Is er nog een mogelijkheid dat de foto's terug te halen zijn. De rest wat er dan nog op staat jammer dan. HELP HELP HELP:withstupid:
  3. Ja het klopt dat hij idd zei dat er meer werkgeheugen in zat maar alles werkte daarna ook gewoon. Omdat er zich al eerder een probleem met de harde schijf had voorgedaan had ik uit voorzorg al een back-up. Ik heb nu maar windows opnieuw geinstalleerd en voorals nog ziet het er naar uit dat alles weer naar behoren werkt. Bedankt voor je respons... Wat een gedoe :S maar ja zo leer ik het wel natuurlijk en je bent er zo wel ff een paar uurtje mee bezig
  4. keej, ik heb het nu in een andere pc gedaan maar dan doet die dus hetzelfde. lijkt mij sterk dan dat ze beide naar de zak zijn :s
  5. Nee dit werkt ook niet. Ik heb ook al in bios gekeken maar daar staat volgens mij alles goed ingesteld. hij blijft trouwens op zwart scherm met recht boven knipperend streepje.
  6. Hallo, Ik heb een probleem met mijn pc, ik heb mijn harde schijf vervangen door een andere omdat ik problemen met de schijf had, ook heb ik ander werkgeheugen erin gedaan. Dit was allemaal goed gegaan ik heb mijn pc uitgezet en opnieuw aangedaan bij het opstarten bleek er dus een probleem. Ik krijg het scherm te zien met veilig opstarten enz, als ik dat doe krijg ik het laadscherm van windows te zien (XP) vervolgens gaat die op zwart scherm en doe die niets meer. mijn toestenbord werkt evenmin.. Ik heb wat op internet gezocht naar oplossingen maar daar word ik niet echt wijzer van Kunnen jullie mij hier bij helpen. Groetjes:pcguru:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.