Ga naar inhoud

reemence

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door reemence

  1. Bedankt juisterr, keep doing the good work!
  2. Beste juisterr, kan u al zeggen of mijn laptop idd gehackt is geweest? Ik kon nergens de gratis licentie activeren van HitmanPro, enkel kopen..
  3. Bedankt voor de reactie. Ja, de mail was in correct Nederlands opgesteld. In bijlage de logjes FRST.txt Addition.txt
  4. Ik ontving deze week een e-mail waarin mij meegedeeld werd dat mijn laptop is gehackt en dat ik werd gefilmd kijkend naar een pornofilm. De afzender van deze e-mail eist dat ik 500€ in bitcoins overmaak, als ik dat niet doe zal hij de film die hij gemaakt heeft naar mijn contacten sturen. Dat ik gefilmd ben lijkt me zeer onwaarschijnlijk, aangezien de camera van mijn laptop altijd is bedekt van buitenaf (veiligheidstip die ik ergens heb gelezen) bovendien heb ik een abonnement op malwarebytes. Ik merk aan het gedrag van mijn laptop ook niets abnormaals. Evenwel, bestaat er een mogelijkheid om na te gaan om iemand onbevoegd zich meester heeft gemaakt van mijn laptop? Dank bij voorbaat. Spijtig genoeg heb ik de mail gedeleet, en ook uit mijn prullenbak. Kan ik die mail op een of andere manier terughalen, ik zou die willen doorsturen naar verdacht@safeonweb.be Dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.