Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Downloads weergeven en beheren

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Downloads weergeven en beheren

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 14-09-1959

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  nee die werkt nog niet
 2. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  zou het kunnen dat het downloaden van java vorige week geholpen heeft: lijkt me vreemd de helpdesk van de ZH werkplek heeft dat niet gemeld
 3. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  ja dat is lastig uit te leggen. Om in te loggen op de werkplek van het ziekenhuis waar ik werk heb je een inlogscherm waarin ook een tokencode moet worden ingevoerd. Enige maanden geleden werkte dit niet, ik kreeg steeds het scherm dat ik ook kreeg bij het downloaden van KNVB sportlink. Vanavond dit nog eens geprobeerd op ndw.mzh.nl ; ingelogd en nu ging het wel.
 4. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  ben ingelogd op de werkplek en kon deze vanavond starten met de citrix receiver. Dus deze werkt!
 5. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  ik heb de bestaande installatie al eens verwijderd met Revo uninstaller. Ik zal dat nog eens proberen. Blijft natuurlijk vreemd dat ik dat KNVB ding ook niet kan openen. zou een systeemherstel misschien ook kunnen helpen? Ik zal dat morgen proberen te doen, ik meld daarna even of dat effect gehad heeft
 6. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  bij type bestand staat toepassing citrix receiver.doc
 7. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  ik heb de laatste versie van Java vooraf geinstalleerd en pc herstart daarna blijft probleem bestaan citrix receiver is geen ZIP bestand. Citrix is wel geinstalleerd op pc maar ik kan niet openen. Dank voor jullie reacties.
 8. Downloads weergeven en beheren

  kan downloads niet openen

  ik heb KNVB sportlink gedownload maar deze kan niet worden geopend. Bij downloads (deze pc --> downloads) wordt het bestand met de extensie JNLP weergegeven. Na dubbelklik hierop kom ik in het scherm downloads beheren en weergeven. Maar na klikken op openen en opslaan gebeurt er niets. Het zelfde probleem heb ik na het downloaden van citrix receiver; ook dit programma kan ik niet openen op mijn pc met windows 10. downloads.doc
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.